SPECTACOL total în Piața Bălcescu din Timișoara, cu peste 3.000 de oameni....

SPECTACOL total în Piața Bălcescu din Timișoara, cu peste 3.000 de oameni. Ce surprize speciale au cucerit publicul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-75119036">

filarmonica02_resize

Filarmonica Banatul a reușit și de această dată să cucerească publicul timișorean cu un spectacol special, parte a Festivalului Artelor Timișorene, organizat de Primăria Timișoara. Peste 3.000 de oameni au venit la eveniment, aproape de trei ori mai mult decât se așteptau organizatorii, care au montat 1.000 de scaune pentru public.

Spectacolul a avut loc pe spațiul verde din intersecția din Piața Bălcescu și a avut drept cap de afiș nume mari ale scenei, printre care Iosif Kappl de la Pasărea Rock și colegul său, Mircea Baniciu, care și-au făcut apariția pe scenă într-un stil extravagant. Iosif Kappl a interpretat, dintr-o mașină decapotabilă, „Timișoara, mon amour”, iar Mircea Baniciu și-a făcut apariția într-un tramvai tras de cai, din care a interpretat binecunoscuta piesă a lui Florian Pittiș,”Hei, tramvai”.

Publicul a avut parte și de o partitură de muzică clasică a lui Rossini, dirijată de Peter Peter Oschanitzky, dar și de un moment de balet al unor balerini de la opera timișoreană. Momentul care a extaziat publicul, un melanj de clasicism și tehnologie hi-tech, a fost când orchestra, alături de doi trompetiști, a interpretat o arie de Vivaldi, în timp ce pe clădirea din spatele scenei erau proiectate imagini cu lasserul.

Regalul de momente artistice a continuat cu o interpretare de jazz și Cavaleria Rusticană și s-a încheiat în ovațiile publicului pe Marşul Radetzky.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.