Viceprimarul Traian Stoia îi cere lui Robu să se alieze pentru a...

Viceprimarul Traian Stoia îi cere lui Robu să se alieze pentru a soluţiona problema garajelor de pe strada Orion. Ce lipseşte pentru a fi demolate

0
DISTRIBUIȚI

robu-si-stoiaZilele trecute primarul Nicolae Robu, recent întors din vizita în Vietnam şi Singapore şi bucuros că l-a putut păstra în funcţie pe viceprimarul PNL, Dan Diaconu, a anunţat că va prelua una dintre atribuţiile viceprimarului PSD Traian Stoia.


Nemulţumit de faptul că garajele de pe strada Orion din cartierul Sorelui nu au fost încă demolate, asta deşi zona a fost declarată de interes public, Robu a promis că va interveni personal pentru problema să fie rezolvată. „Aştept să mi se alăture în demersurile de demolare a garajelor. Trebuie stabilit că domeniul respectiv este de interes public. În momentul în care putem stabili ce este interesul public vom putea trece la demolarea garajelor”.

Stoia susţine că este necesar ca toată Timişoara să fie delimitată şi zonele cu garaje să fie declarate în masă de interes public. Apoi, trebuie făcută o analiză pentu a vedea care sunt zonele cele mai avatajoase în care trebuie să se intervină şi abia apoi se poate trece la demolarea garajelor. Pesedistul spune şi că în cazul garajelor demolate pe strada Podeanu oamenii au primit locuri de parcare unde au solicitat, în vreme ce la strada Orion acest aspect nu a fost încă reglementat. Situaţia demolării garajelor pare să dea mari bătăi de cap primăriei. Vă reamintim că proprietarii garajelor de pe strada Brătianu spre exemplu au acţionat municipalitatea în instanţă cerând nu mai puţin de 5.500 de euro pe fiecare garaj. Conform estimărilor edilului şef Nicolae Robu în Timişoara sunt nu mai puţin de 8.000 de garaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.