Ze Murnau, muzici izvorâte din energia mlaştinilor locale VIDEO

Ze Murnau, muzici izvorâte din energia mlaştinilor locale VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

madeintm

Melomanii au parte astăzi, de la ora 22.00, la Sala 2 a Teatrului Naţional din Timişoara, în aer liber, de un recital al proiectului Ze Murnau, în cadrul Festivalului European al Spectacolului.

Conceput ca un proiect de sunet și imagine, Ze Murnau se bazează pe improvizația ambelor elemente și pe sinestezia dintre acestea. Pentru amatorii de etichete, Ze Murnau propune o nouă etichetă muzicală: „mlazz”, o îmbinare a muzicii izvorâte din energia mlaștinilor locale cu elemente de no wave și jazz.

Proiectul este alcătuit din Dorothea Ionescu (synth, voce), Alexandru Iovan (sax, voce), Sebastian Hamburger (tobe, sampling), Popljubo (synth) şi Lucian Matei (proiecţii video).


„Anul trecut, Seba si Ljubo căutau saxofonist pentru proiectul lor, aşa că am colaborat cu trupa Kooperativa la concertul lor de la Galeria Jecza. Ne-a plăcut mult ce a ieşit, aşa că anul asta, nemaiexistând Kooperativa, tot Seba şi Ljubo m-au chemat să facem un proiect de la zero. Aşa am cunoscut-o şi pe Dorothea, pe care ulterior am chemat-o să cânte şi in Exit Oz“, ne-a declarat Alexandru Iovan, din partea trupei.

Una din melodiile celor de la Ze Murnau, „This Gentleman is sick“ a fost inclusă şi pe compilaţia Made in TM, compilaţia realizată de anonimTM care cuprinde 31 de piese exclusiv cu artişti timişoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.