BAC 2014 Doi liceeni din Timișoara, ELIMINAȚI de la proba obligatorie a...

BAC 2014 Doi liceeni din Timișoara, ELIMINAȚI de la proba obligatorie a profilului. Cu ce arsenal pentru copiat a fost prins un elev UPDATE Câți elevi au absentat

0
DISTRIBUIȚI

copiat-la-BAC

O nouă probă scrisă a examenului de Bacalaureat, noi elevi eliminați după ce au încercat să copieze. Cornel Petroman, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș, ne-a precizat că este vorba despre doi absolvenți de liceu care au susținut proba obligatorie a profilului la un centru de examen din Timișoara.

„Unul dintre elevi a fost eliminat din sală pentru că a fost prins cu un telefon asupra lui în examen, iar un alt licean, tot din Timișoara, a fost prins cu telefonul mobil, dar și cu mai multe copiuțe asupra lui. Profesorii supraveghetori i-au observat și i-au eliminat din examen”, ne-a declarat Cornel Petroman.

Cei doi absolvenți de liceu care au încercat să fraudeze Bacalaureat-ul au primit nota 1 și nu vor mai avea voie să participe la următoarea două sesiuni ale „examenului maturității”.

UPDATE Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, a precizat că unul dintre cei doi elevi a fost prins în timp ce încerca să copieze la proba scrisă la Matematică, iar celălalt la Istorie.


Din cei 3.248 de absolvenți de liceu din județul Timiș înscriși la proba scrisă la Matematică, 289 au absentat, iar la Istorie s-au înregistrat 33 de absențe, numărul celor înscriși la această probă fiind de 1.301. Aproape 400 de liceeni au promovat proba obligatorie a profilului în sesiunile anterioare, motiv pentru care, astăzi, nu au mai fost nevoiți să se prezinte la examen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.