Percheziţii la Consiliul Judeţean Bacău, mai mulţi funcţionari fiind suspectaţi de fapte...

Percheziţii la Consiliul Judeţean Bacău, mai mulţi funcţionari fiind suspectaţi de fapte de corupţie. DNA: Cercetările vizează suspiciuni de corupţie din 2005-2012

2
DISTRIBUIȚI

politia generice mascati descinderi 08_resize

Procurorii DNA fac percheziţii, joi dimineaţă, la sediul Consiliului Judeţean Bacău, într-un dosar în care mai mulţi funcţionari ar fi suspectaţi de fapte de corupţie, afirmă surse judiciare. DNA a anunţat că cercetările sunt efectuate într-o cauză privind suspiciuni de corupţie din 2005-2012, scrie Mediafax.

Percheziţiile din judeţul Bacău au loc la 28 de adrese, printre care şi trei instituţii publice, într-o cauză privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, în perioada 2005-2012, a anunţat joi Direcţia Naţională Anticorupţie. „Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2005-2012 a unor infracţiuni de corupţie.


În cursul zilei de 17 iulie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate un nr. de 28 de percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza judeţului Bacău, între care 3 instituţii publice”, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

La percheziţii participă şi jandarmi de la Brigada Specială de Intervenţie. Procurorii sunt sprijiniţi în acest caz de Serviciul Român de Informaţii.

 

2 COMENTARII

  1. nesimtire mare se numeste aceasta activitate a functionarilor publici care pradeaza bugetul statului cu acordul politrucilor! la puscarie cu ei toti alaturi de politruci!

    • dar asta inseamna sa sustinem DNA si prin vot si sa nu votam PSD in viitor,astfel vom putea sa traim cu totii mai bine, ca I.C.C.J. si DNA au de lucru in trei schimburi si tot nu termina cu cancerul asta politic dar sunt bucuros ca majoritatea se tem sa mai vorbeasca pe telefoane ca e riscant asta inseamna ca le este frica si frica politicienilor face bine populatiei;hotia ar trebui sa fie mai mica,sper…la un mani pulite romanesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.