Primarul Nicolae Robu, contrazis de şeful SDM, Octavian Bulboacă. Ce tronson de...

Primarul Nicolae Robu, contrazis de şeful SDM, Octavian Bulboacă. Ce tronson de pe Musicescu va fi deschis traficului în această săptămână

2
DISTRIBUIȚI

sdm

În urmă cu câteva zile, primarul Nicolae Robu anunţa că strada Musicescu va fi redeschisă traficului în această săptămână. Mai exact, edilul a povesit presei că în cadrul unei vizite pe şantier le-a cerut celor de la SDM să avanseze cu lucrările, astfel încât pe tronsonul dintre Calea Girocului şi Calea Urseni să fie reluată circulaţia maşinilor. „Sunt probleme în zona hotelului Arizona, dar le depăşim.


Pe acea porţiune de stradă trebuie aliniate gurile de canal, trebuie turnat stratul de uzură, bordurile sunt realizate”, informa la acea dată Robu. Întrebat, astăzi, dacă se va ţine de promisiune şi va tăia panglica tronsonului reparat, Robu a spus că „sâmbătă am fost pe Musicescu, ieri nu am ajuns, am fost la Bucureşti, dar sâmbătă se turna asfalt, se lucra bine, sper să se finalizeze lucrările. Eu am cerut SDM să se mobilizeze, astfel încât săptămâna aceasta să putem da în folosinţă tronsonul foarte mare dintre Calea Girocului şi Calea Urseni”.

Şeful SDM, Octavian Bulboacă, spune că se lucrează cât se poate de rapid, dar că „acolo sunt probleme de gospodărire subterană, trebuiesc deviate liniile electrice”. Conform lui Bulboacă traficul pe Musicescu va fi reluat doar pe tronsonul cuprins între Sadoveanu şi Uzinei. Lucrările la strada Musicescu au debutat în luna martie a anului 2013. Contractul prevede lucrări la fundație și de asfaltare a drumului pe aproape patru kilometri, respectiv între strada Hebe și Calea Urseni. Valoarea lucrării executate de SDM cu bani de la bugetul local este de 6,1 milioane de lei. Termenul de execuție este de 20 de luni.

2 COMENTARII

  1. Dragilor din Primarie/SDM, – sa nu uitati va rog ca racordul dintre str.Muzicescu si str.Sadoveanu e neasfaltat, e drum de pamant&gropi asa vro’ 20 de metri. Sper sa nu va prefaceti ca nu-l vedeti si sa-l asfaltati. Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.