Un mort și doi răniți, după IMPACTUL frontal dintre un autoturism și...

Un mort și doi răniți, după IMPACTUL frontal dintre un autoturism și un autobuz plin de pasageri UPDATE Circulația, blocată pe zeci de kilometri FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

acc

Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază în comuna Șag, situată la doar câțiva kilometri de Timișoara. Un autoturism și un autobuz s-au ciocnit frontal, accidentul s-a soldat cu moartea șoferului autoturismului Daewoo și rănirea a doi dintre pasagerii din autobuz. Autoturismul Daewoo s-a angajat în depășirea coloanei de mașini care era în fața sa, pe ruta Timișoara-Șag, în momentul în care de pe contrasens a apărut un autobuz în care se aflau peste 30 de pasageri. Șoferul autoturismului nu a mai putut reintra în coloană și s-a izbit frontal de autobuz, moartea sa survenind pe loc.

UPDATE „În autobuz erau 38 de pasageri. Șoferul autoturismului Daewoo Espero circula înspre Timișoara. A intrat pe contrasens și a lovit frontal un autobuz care transporta pasageri înspre localitatea Ghilad.


Șoferul autoturismului a murit pe loc, iar în autobuz au fost două persoane rănite și transportate la spital” a declarat pentru PRESSALERT. ro Radu Felix, șeful gărzii de intervenție. În urma impactului, autobuzul a ieșit de pe carosabil și a ajuns pe câmp, fiind avariat.

Pasagerii au fost nevoiți să se deplaseze cu altă mașină la destinație sau să aștepte un alt autobuz. Cele două persoane rănite au fost transportate la spital, dar restul pasagerilor au tras o sperietură zdravănă. „Eram aproape 40 de oameni în autobuz. Toți ne-am speriat, iar unei doamne i s-a făcut rău. Eu stăteam mai în față. Nu a mai avut ce să facă. Acum am rămas aici că autobuzul trebuie tras. Nu mai putem merge cu el. Unii călători au fost luați de altă mașină și noi mai așteptăm una, dar e traficul mare. Mai avem de așteptat”, a spus un bărbat, pasager în autobuz. Șoferul mașinii nu putut fi încă identificat, iar polițiștii nu știu dacă este proprietarul mașinii. Circulația a fost blocată în zonă pe zeci de kilometri.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.