Senatorul PNL, Ben-Oni Ardelean, promite să sprijine Serbia pentru intrarea în UE....

Senatorul PNL, Ben-Oni Ardelean, promite să sprijine Serbia pentru intrarea în UE. Pentru ce a primit solicitări de ajutor

1
DISTRIBUIȚI

ben oni ardelean 10

Senatorul liberal Ben- Oni Ardelean s-a angajat public să ofere sprijin Serbiei în demersurile de integrare în Uniunea Europeană. Acesta a povestit că în cadrul unei reuniuni cu membrii Grupului de prietenie cu Serbia au fost discutate mai multe subiecte legate de drepturile minorităţilor în ţara învecinată, dar şi nevoile comunităţii româneşti, precum posibilitatea de a practica o anumită religie sau de a învăţa în limba română.

Ardelean a menţionat că a primit o solicitare din partea Consiliul Naţional al Românilor din Serbia de a pregăti ONG- uri, tineri şi alţi oameni care sunt interesaţi pentru a accesa fondurile europene.


„Fondurile de preaderare sunt foarte importante pentru a putea să se ridice pe toate sferele. Targetul lor este 2018 -2019”,a detaliat Ardelean. Colaborarea ar urma să fie una fructuoasă nu numai pentru sârbi, ci şi pentru români. Ardelean a menţionat că Serbia are în vedere legarea Belgradului de Timişoara printr-o bandă rutieră care ar urma să faciliteze transportul de mărfuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.