Timişorenii de la Persona revin în faţa publicului local cu un nou...

Timişorenii de la Persona revin în faţa publicului local cu un nou tobar, după un an de pauză

0
DISTRIBUIȚI

persona 101

Una din cele mai interesante trupe de „brit – pop“ din oraşul nostru, Persona, revine în faţa melomanilor cu un concert extraordinar care va avea loc vineri 4 iulie de la ora 21.30, într-o nouă formulă, alături de tobarul Florin „Flocea“ Cvaşa. Timişorenii de la Persona au luat naştere în anul 2003 iar numele trupei este inspirat din filmul omonim a lui Ingmar Bergman.


De la înfiinţare, trupa a concertat în cluburile româneşti şi la festivaluri open air alături de trupe ca Robots in Disguise şi Trash Fashion (UnderLondon Festival), dEUS şi Kultur Shock (Stuffstock) sau The Ting Tings, The Charlatans şi Santana (Bestfest).

În afara ţării, Persona a cântat în Ungaria în Budapesta şi Germania în Braunschweig. Albumul de debut al trupei, Suburbia Afterlife a fost editat la labelul german EMG Records. Ultimul concert al formaţiei timişorene din oraşul nostru a avut loc anul trecut în luna iulie în aceeaşi locaţie. Trupa îi are în componenţă pe Gabriel „Gaben“ Cherlia (voce, chitară), Corin „Coco“ Mariş (bass), Cristian „Joy“ Crăciun (chitară) şi Florin „Flocea“ Cvaşa (tobe). Biletele pentru acest concert costă 5 lei, iar după recital, la faţa locului va avea loc un after – party cu Mr. Lou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.