RATT anunță o nouă modificare de traseu începând cu 1 august. Ce...

RATT anunță o nouă modificare de traseu începând cu 1 august. Ce stații vor fi înființate

1
DISTRIBUIȚI

autobuz rattRATT anunţă o nouă modificare la legată de traseul unei linii. Astflel, începând cu data de 1 august traseul liniei 21 autobuze va circula pe un traseu modificat care va include trei străzi noi: Albăstrelelor, Calea Moşniţei şi Câmpului. Modificarea este valabilă doar la plecarea din cartierul Plopi spre capătul de liniei Banatim.


Pe noul traseu se vor înfiinţa următoarele staţii: Traian Demetrescu (la nr. 58 pe strada Albăstrelelor), Albăstrelelor (comună cu linia 22, la intersecţia dintre strada Albăstrelelor şi Calea Moşniţei), Plastique Form (comună cu linia 22, pe Calea Moşniţei în dreptul S.C. Plastique Form), Apateu, Levănţica, Căprioarei (toate comune cu linia 22, pe strada Câmpului).

Toate celelalte porţiuni de traseu rămân neschimbate. Odată cu înfiinţarea noilor staţii şi orarul de circulaţie va fi foarte puţin modificat începând cu 1 august. Autobuzul 21 asigură legătura dintre zona Prinţul Turcesc cu intersecţia Banatim trecând prin Piaţa Traian în perioada lucrărilor de pe bulevardul Ştefan cel Mare. RATT modifică traseul liniei 21. Ce noi staţii se înfiinţează

1 COMENTARIU

  1. Wow! Nu cred ca am mai citit de mult timp un articol scris atât de prost :))) Serios acum, n ai talent la scris, dar chiar n ai găsit și tu un sinonim la „traseu”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.