Kievul acuză Moscova că ar fi încercat să introducă forţe de menţinere...

Kievul acuză Moscova că ar fi încercat să introducă forţe de menţinere a păcii în Ucraina

1
DISTRIBUIȚI

convoi

Forţele ucrainene de securitate au dejucat în noaptea de marţi spre miercuri o încercare a „forţelor ruse de menţinere a păcii” de a pătrunde în regiunea ucraineană Harkov, a declarat adjunctul şefului administraţiei prezidenţiale de la Kiev, Valeri Cealîi, citat de agenţia RIA Novosti, scrie Mediafax.

„Astăzi (în noaptea de marţi spre miercuri), a fost dejucată o încercare a «forţelor de menţinere a păcii» de a pătrunde în regiunea Harkov”, în estul Ucrainei, a afirmat el. „Preşedintele (ucrainean Petro Poroşenko) a organizat o reuniune pe această temă şi a avut discuţii la nivel internaţional.


Datorită acestui fapt, situaţia a putut fi ţinută sub control”, a declarat Cialîi. „Suntem pregătiţi să ripostăm unor astfel de provocări”, a adăugat oficialul ucrainean, citat de agenţia UNIAN. Acuzaţiile intervin după ce Rusia a trimis un convoi umanitar spre estul Ucrainei.

 

1 COMENTARIU

  1. privet na tavarashci Putina !
    mi liubim vas.
    dati-le la cap fascistilor ucrainieni si vinitz si eliberatz si Romania de molima portocalie si pesedista si liberala care a distrus si talharit romania.
    va asteptam cu scrumbia sarata si votca pi masa si blinii cu castravetz acri !
    ca oricum armata nu mai avem si intrati la noi icishia in pas de defilare,
    IURRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.