Notar din Timișoara, găsit spânzurat. Vezi ENIGMATICUL mesaj lăsat UPDATE Unde a...

Notar din Timișoara, găsit spânzurat. Vezi ENIGMATICUL mesaj lăsat UPDATE Unde a fost găsită

16
DISTRIBUIȚI

andreia stoiaPolițiștii timișoreni de la secția 4 au fost anunțați, astăzi, de faptul că a fost găsită spânzurată în imobilul cu numărul 2 de pe strada Nicolae Table o femeie.


Când au ajuns la fața locului, agenții au stabilit că persoana moartă din apartament este Andreia Stoia, în vârstă de 37 de ani, notar public. Aceasta a fost înainte avocat. Anchetatorii au găsit lângă trupul neînsuflețit un mesaj scris pe o coală de hârtie „iartă-mă, nu mai pot să lupt cu zgomotul. Mi-e tare frig, deşi nu e noiembrie. Iartă-mă”. O echipă de criminalişti  de la Poliţia Timiş a sosit la faţa locului şi efectuează cercetări. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Andreia Stoia şi-a pus capăt zilelor în baie.

16 COMENTARII

  • E posibil ca mesajul sa fie unul ciifrat. „Zgomotul” s-ar putea sa fie „o ancheta in derulare” iar „mi-e tare frig” s-ar putea sa insemne „mi-e tare frica”…Asta…in versiunea ca e vorba de un mesaj cifrat

   E la fel de posibil….chiar foarte probabil ca tanara notarita sa fi fost victima unui atac de schizofrenie in forma cea mai brutala in care apar halucinatiile vizuale si auditive. In acest caz….”nu mai pot sa lupt cu zgomotul” inseamna „nu mai suport vocile pe care le aud…sau chiar halucinatia auditiva”…

   Oricum, si-ntr-un caz…si-n celelalt…e vorba de o drama!
   Si, ca orice drama, nu poate fi decat urmata de o mare tristete..

 1. Notiunea de umanitate este absenta pentru cel care a ales poza articolului iar comentariul domnului giani denota faptul ca specia umana are si subspecii mai putin evoluate….0+0=0

 2. fiecare are dreptul asupra vietii lui si familia asupra secretului.
  cu atit mai bine pt opinia publica ca mesajul divulgat de autoritati este codat.

 3. Atenție!!!!! poate fii vorba de o mana criminala apropiata…!!! este posibil ca mesajul lăsat sa fi fost scris, regizat anterior de o mana criminala…???

 4. Tovarase Bota, acest articol este o dovada clara ca nu aveti etica profesionala. Dar macar puteti da dovada de un minim de omenie si inderparata imginile care probabil le-ati gasit dupa lungi investigatii junralistice pe facebook. Mai mult decat atat, inainte de a infrumuseta aceasta abjectie, pe care probabil pressalert o considera articol, cu detalii care efectiv nu denota decat goana dupa senzationalism, ganditi-va putin la cei ramasi in urma.

 5. ANDREEA O SA NE LIPSETI, O MARE PIERDERE PENTRU TOTI PRIETENII SI CUNOSTINTELE TALE ,PACAT DE ACEST MOMENT DE SLABICIUNE.
  DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE!!!!!

 6. Eu am cunoscut-o putin. Am intocmit niste acte la cabinetul ei notarial in 2010. O persoana placuta, bine pregatita profesional, amabila si deloc increzuta. Am ales-o pe ea pt. ca alti notari in afara de tarifele exagerate erau toti cu nasul pe sus, de parca ei ar fi impartit lumea. Ea a fost o femeie deosebita.Nu-mi vine sa cred ca vorbesc la trecut despre Andreia Stoia. D-zeu sa o ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.