Număr SURPRIZĂ de protestatari împotriva ordonanței privind migrația primarilor, la Timișoara

Număr SURPRIZĂ de protestatari împotriva ordonanței privind migrația primarilor, la Timișoara

7
DISTRIBUIȚI

protest antimigratie 2

„Spunem NU traseismului politic” a fost numele protestului care a avut loc în această după-amiază la Timișoara la care a participat un număr surpriză de oameni. Un bărbat cu o pancartă pe care scria “STOP traseismului politic” și alți trei tineri sprijiniți pe două biciclete au fost singurii oameni care s-au adunat în centrul Timișoarei pentru a protesta față de ordonanța traseismului politic.


Asta deși pe Facebook și-au anunțat prezența aproape 60 de persoane.

Ciprian Baciu, unul dintre cei patru protestatari din Timișoara, a ținut să precizeze că a venit în centrul orașului cu o pancartă în mână pentru a trage un semnal de alarmă. “Nu ne convine legiferarea traseismului politic. Nu ne convine ca voturile cetățenilor să fie considerate simple mase de manevră pentru calcule obscure pentru realizarea unor majorități nelegitime în diverse organisme locale. Mi se pare scandalos că o lege poată să fie pur și simplu suspendată temporar. E un mod abuziv de a administra România”, a explicat Ciprian Baciu.

Vă reamintim că joi Guvernul a adoptat, într-o ședință extraordinară, ordonanța de urgență prin care se legalizează migrația aleșilor locali timp de 45 de zile. Astfel, primarii, consilierii locali și județeni pot trece de la un partid sau altul fără a-și pierde mandatul.

7 COMENTARII

 1. Stimate Domnule Ciprian Baciu, si eu sunt perfect de acord cu afirmatia Dumneavoastră ” Nu ne convine ca voturile cetățenilor să fie considerate simple mase de manevră pentru calcule obscure pentru realizarea unor majorități nelegitime în diverse organisme locale.” Aleșii locali PNL, in proporție de peste 98% au fost aleși pe listele USL, intr-un număr mult mai mare decât dacă ar fi mers doar pe listele PNL. Au format majoritati împreuna cu aleșii PSD, conform votului acordat de oameni.

  Brusc insa, aceeași aleși PNL s-au sucit (mai exact liderii lor care ii amenință cu excluderea) sa întoarcă spatele colegilor de alianță si sa se pupe cu cei de la PD.

  Si acum revin la părerea dumneavoastră. Dacă mai mult de jumătate din timișoreni si timișeni au votat USL, aceea este o majoritate legitima. Orice alta majoritate (PNL, PDL, etc) care nu a obținut votul unei majoritati a Populatiei este nelegitima.

  Acesta este spiritul HG, ca aleșii care nu vor sa-si trădeze electoratul sa nu fie exclusi de șefii lor.

 2. Bravos natiune, vivat partipriurile unite! Asta-i boborul, asta-i emulatia societatii(cioclopedice!), asta-i (de)mobilizarea dupa o convocare-tastare FB… A fost un fel de: „Dupa ce am picat cu brio a doua sesiune de bacalaureat, demonstram pana la trei, ca la trei si-un sfert avem randevouz la discoteca!”. Bazati-va pe tineri ca ei sunt viitorul tarii, chiar daca nu se stie précis care viitor si, maia les, in… care tara?! Asia sunt urmasii urbei? Daca da, intrevedem viitorul luminous prin pacla rosie-rosie.

  • ie plin de aurolaci si boschetari in centru…le dedea lu aia cate o punga de aurolac sau ma rog…o sticluta de saniuta si ieshia o demonstratie de toata frumusetea.

  • ai dreptate tinere, ca m-am kkt pe mine de ras. voi tinerii sunteti veetoru’ tarii…ca trageti praf pi nas…si majoritatea sunteti pe…invers…vai de ast viitor…
   ca daca ieriam noi la putere (comonistii!!!) va trimeteam pi totz pi santere si la canal si scoteam oameni din voi. dar asa…trageti pi nas in continuare prafuri si fumati etnobotanice. vai de mama voastra ca nu prindeti nici…50 de ani…

 3. Însuși faptul că USL s-a destrămat după ce au promis marea cu sarea denotă înșelarea electroratului, care i-a mandatat să le reprezinte interesele măcar o legislatură. Și dată tot ne-au înșelat odată, destrămându-se, hai să continue prin suspendarea legii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.