Primarul Nicolae Robu, fascinat de un buldozer „senzațional” care a reușit să...

Primarul Nicolae Robu, fascinat de un buldozer „senzațional” care a reușit să sape tunelul subpasajului Michelangelo: „Eu așa ceva nu am mai văzut”

0
DISTRIBUIȚI

michelangelo now

Nicolae Robu urmărește îndeaproape stadiul lucrărilor de la subpasajul Michelangelo. Nu trece o zi în care primarul Timișoarei să nu viziteze șantierul, iar astăzi edilul șef a avut surpriza să urmărească un utilaj care străpunge pământul din viitorul subpasaj auto de la Michelangelo, utilaj care l-a fermecat.

„V-am spus că săptămâna viitoare probabil va fi străpunsă partea subterană din Michelangelo.


Însă, în cursul zilei de astăzi, va fi străpuns cu certitudine tot tunelul. Acolo s-a lucrat de o manieră incredibilă, vă voi prezenta un filmuleț să vedeți cu ce productivitate poate lucra un utilaj și un om, care manipulează acel utilaj, este vorba de un italian”, a precizat, astăzi, Nicolae Robu, în cadrul unei conferințe de presă a ACL Timiș.

Primarul Timișoarei a ținut să precizeze faptul că acel buldozer care a reușit să scoată tot pământul din tunel este unul de-a dreptul „senzațional, pur și simplu” și are cuvinte de laudă și la adresa buldozeristului, despre care spune că este „absolut genial, și nu fac abuz de limbaj, eu așa ceva nu am mai văzut”.

Prezent la conferința de presă, noul partener de alianță Constantin Ostaficiuc nu a ratat ocazia de a-i face un compliment lui Nicolae Robu. „Dacă domnul primar vă spune că o lucrare se termină într-o lună, să nu-l mai credeți, pentru că se termină mult mai repede”, a glumit liderul PDL Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.