Primarul Nicolae Robu, provocat să-și toarne o găleată cu apă în cap,...

Primarul Nicolae Robu, provocat să-și toarne o găleată cu apă în cap, în scop caritabil, de către câțiva tineri din Timișoara UPDATE Cum răspunde edilul VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

provocare galeata cu gheata

Isteria  “Găleata cu apă rece”, pornită în Statele Unite în scop caritabil, a cuprins și Timișoara. Personalități internaționale precum Bill Gates, George W Bush, Britney Spears sau Vin Diesel au răspuns provocării și și-au turnat o găleată cu apă rece în cap.

Ieri, șapte tineri din Timișoara au fost provocați de reprezentanții unei alte firme din oraș să facă “Ice Bucket Challenge”, adică “Provocarea găleții cu gheață”, pe care au acceptat-o încântați. Astăzi, aceștia și-au turnat câte o găleată cu apă în cap, iar filmulețul în care apar în timp ce fac acest gest a fost postat pe Facebook.


Mai mult, tinerii au nominalizat alte trei persoane să-și toarne apă în cap, printre care se numără și primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

“Îl nominalizăm pe unul dintre profesorii noștri universitari favoriți, acum primar al Timișoarei, domnul Nicolae Robu. Domnule primar, abia așteptăm să vă vedem că faceți această provocare”, a spus o tânără, înainte de a turna găleata cu apă în cap.

“Provocarea găleții cu gheață” a fost lansată de asociația ALS, în Statele Unite ale Americii, o asociație care luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice, cunoscută și sub denumirea de “boala lui Lou Gehrig”. Potrivit regulei provocării, primarul Nicolae Robu are la dispoziție 24 de ore pentru a se filma în timp ce își toarnă în cap o găleată cu apă și gheață, mai mult fiind îndemnat și să doneze bani asociației ALS.

Vezi AICI filmulețul în care tinerii îl provoacă pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu!

UPDATE „Eu nici nu savurez, nici nu dezavuez astfel de lucruri, atunci când sunt făcute de alţii. Eu, însă, nu le fac, indiferent cine mi-o cere. Cu tot respectul”, a transmis Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. O prostie, avem multe entitati in Romania care au nevoie de bani insa noi, popor intelept, sustinem pe Altii care la randul lor NU ne sustin pe noi….” Cand am plecat v-am lasat saraci si prosti, cand m-am intors v-am gasit mai saraci si mai prosti” spunea Brancusi….mare dreptate avea

  2. costi-ostafe a zis ca se scarifica el pentru colegul sau robu si accepta provocarea sa salveze culoare la gelul estompator! nu de alta, dar vine campania si cum sa apara in poze prin tot orasul naspa robu!

  3. Cred ca dl. Robu ar trebui sa-si toarne in cap o galeata de motorina care nu afecteaza gelul estompator. Dau eu si motorina si chibriturile si daca nu gaseste aduc eu si galeata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.