S-a pedalat „militărește” la Arsenal Park MTB– Army Bike Contest. Cine sunt...

S-a pedalat „militărește” la Arsenal Park MTB– Army Bike Contest. Cine sunt câștigătorii

0
DISTRIBUIȚI

biciclete_arsenal

Peste 200 de bikeri din întreaga ţară dar şi de peste hotare au luat cu asalt complexul turistic cu specific militar Arsenal Park din apropierea Orăştiei pentru a participa la cea de-a IV-a ediţie a “Arsenal Park MTB– Army Bike Contest”.

Împărţiţi în şase categori de vârstă bikerii de ambele sexe au luat startul şi au pedalat pe traseele cu lungimi între 11 şi 33 de kilometri stabilite de organizatori pe cele 88 de hectare pe care se întinde Arsenal Park Transilvania. La finish i-au aşteptat premii consitente în bani, dar şi inedite – căşti de protecţie şi “dogs tags-uri” (plăcuţe de identificare identice cu cele din doatrea soldaţilor adevăraţi).

Câştigător la categoria ELITE – open şi al marelui premiu “Arsenal Park MTB – Army Bike Contest” 2014 a fost Attila Madaras (foto, 29 ani), care a străbătut pe bicicleta sa cei 33 de kilometri în o oră, 24 de minute şi 35 de sutimi.

“Am venit pregătit să câştig concursul deşi ştiam că voi avea adversari puternici.


Şi premiile au fost inedite. Când am pus mâna pe casca de soldat am realizat că este autentică şi că odată cândva cineva a purtat-o. Eu nu o voi folosi atunci când mă voi da cu bicicleta pentru că este foarte grea”, a spus Attila Madaras, care a încasat şi un cec în valoare de 1.000 de lei.

Pe locul 2 s-a clasat Tudor Radu (1:28,28 ore) iar pe locul 3 Simon Cobianu (1:29,35 ore).

229 de concurenţi între care şi 18 copii au participat la “Cupa Arsenal Park MTB – a Military Bike Contest” 2014 care au avut de parcurs între 11 şi 33 de kilometri.  ”Cupa Arsenal Park MTB– Army Bike Contest” se află deja la cea de-a patra ediţie, iar în acest an face parte din seria de competiţii West Bike Tour 2014.

Categoriile de concurs şi numărul de ture aferente au fost : sub 14 ani – tură specială prin parc; 14-17 ani open – 1 tură; cat. 18 – 29 ani (masculin/feminin) – 2 ture; 30 – 39 ani (masculin/feminin) – 2 ture; 40 ani + (masculin/feminin) – 2 ture şi ELITE – Open  (18 ani +) – 3 ture.

O tură a măsurat 11 kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.