Prietenii de pahar, în cârdășie cu un taximetrist, au tâlhărit un bărbat...

Prietenii de pahar, în cârdășie cu un taximetrist, au tâlhărit un bărbat la ieșirea din oraș. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

suspect talharie 9A crezut că sunt amicii săi, dar din păcate s-a dovedit că prietenii săi de pahar urmăreau doar să îi ia banii. Patru tineri din județul Hunedoara s-au întâlnit noaptea trecută la un bar din municipiul Deva ca să se distreze. Toate bune și frumoase până la plecare.


Unul dintre ei a comandat un taxi și i-a spus șoferului să îl ducă în localitatea Certeju de Sus. Ceilalți trei tovarăși de pahar s-au urcat în același autoturism pe motiv că în drum spre destinație vor să fie lăsați la domilicile lor.

Odată ajunși la periferia municipiului Deva cei trei „prieteni” l-au scos pe tânăr din mașină, l-au bătut, i-au furat telefonul mobil și suma 920 de lei. După ce și-au făcut treaba, l-au abandonat la ieșire din oraș. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au luat măsura reţinerii celor trei suspecţi, dar şi a taximetristului care i-a transportat, acesta fiind acuzat de complicitate la comiterea infracţiunii de tâlhărie.  În cursul zilei de astăzi, inculpații vor fi  prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.