Şeful PSD Timiş: „Nu am făcut prostii sau lucruri ilegale. Din punct...

Şeful PSD Timiş: „Nu am făcut prostii sau lucruri ilegale. Din punct de vedere legal, nu am ce să îmi reproșez”. Ce spune despre relaţia cu afaceristul Măran VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

bojin la parchet01.jpg_resize

Prezent la PRESSALERT LIVE, președintele Consiliului Judeţean Timiş, pesedistul Titu Bojin, a susținut, în această seară, că nu are nici un amestec în licitațiile câștigate pe bandă rulantă de firmele lui Florin Măran, căruia pesedistul i-a nășit fiul. „Nașul” Bojin susține că relația apropiată, pe care o are cu patronul Tehnocer și Dateco, nu are nici o legătură cu relația contractant – firmă executantă. Întrebat dacă firmele controlate de Măran vor câştiga licitaţiile pentru două drumuri din Nădrag şi Fârdea, pentru care s-au alocat peste două milioane de euro de către guvern, Bojin a susţinut că „licitațiile se fac la primărie! Dacă se fac la primării, să nu mă întrebaţi pe mine. V-aș ruga să verificați că Nădragul are impozite de 90 % de la firmele lui Măran. Știu pentru că am fost cu primarul din Nădrag la finanțe, la domnul Popovici”, a spus Bojin. 

Când a fost întrebat de raportul Curţii de Conturi după controlul efectuat la Consiliul Judeţean Timiş, raport în care s-a consemnat că nu s-a respectat procedura de licitaţie pentru că Măran a participat cu două firme afiliate, Bojin a încercat să se spele pe mâini afirmând „licitaţia a fost organizată la Direcţia de Drumuri, care are personalitate juridică, care are comisie de licitaţie, are director.


Noi le aprobăm organigrama, bugetul,  ei răspund din punct de vedere, juridic, legal. Nu am pus o vorbă bună pentru Măran şi pentru nimeni. Sunt prea trecut prin funcţii. Îi daţi prea mult ideii de afinitate. Nu i-am dat telefon şi nu o să-i dau. Aşa cum nu am dat telefon să-i pun o pilă, aşa nu o sî-i dau să-l trag la răspundere, dacă nu are un contract cu mine, care îl semnez eu ca beneficiar al contractului. În condiţii normale, ei semnează licitaţiile, sunt oameni care sunt de profesie, sunt verificate hârtiile, răspund pentru ce fac. De ce să mă bag eu? Nici să le spun să le dea lucrare, nici lui Măran, nici lui altul, şi nu o s-o spun, fiţi convins de asta, nici să-i trag la răspundere, pentru că ei răspund la ce a spus curtea de conturi”. Bojin a negat că firmele sale ar avea lucrări în subantrepriză de la firmele controlate de Florin Măran.

Președintele pesediștilor timișeni a dat asigurări că nu îi este frică de nimic și că va face tot posibilul ca partidul să își îndeplinească obiectivul de la alegerile prezidenţiale, infirmând zvonul că va face non-combat. Bojin a răspuns că nu are de ce să îi fie teamă „pentru că nu am niciun fel de probleme cu justiția și nu am ce reproșuri să îmi aduc. Nu știu de unde este acest zvon. Vreau să va informez că în județul Timiș, în frunte cu mine, o să câștigăm alegerile în ambele tururi și va fi o premieră pentru județ, deoarece nu s-au mai câștigat alegerile de către candidatul PSD–ului. Că cineva are o pisică în buzunar, e total greșit pentru că nu am nicio problemă cu justiția. Nu am de ce să mă tem. Nu am făcut prostii sau lucruri ilegale. Din punct de vedere legal, nu am ce să îmi reproșez. Vă promit că așa cum am câștigat parlamentarele și europarlamentarele, cu sprjinul total al colegilor, vom câștiga în 2 și în 16 noiembrie”.

5 COMENTARII

  1. Nici usturoi nici gura nu-i pute.Exemplu de cinste.Stimabile,cand veti pierde,vor veni cei de la DNA.ce explicatii le veti da?Am fost impresionat pana la lacrimi de acest bojin

  2. auzi la el…
    „prostii sau lucruri ilegale” !? poate…FAPTE ilegale sau…infractiuni…
    sa razi cu curu nu alta.
    asta e limba romana insusita de fostu tractorist (in prezent doctor in economie si NABAB) la scoala de partid de 6 luni pe care a facut-o ‘nainte de 89.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.