BĂTUT crunt din cauza unei femei, de fiul unui cunoscut lider sindical....

BĂTUT crunt din cauza unei femei, de fiul unui cunoscut lider sindical. Cum s-a ajuns la SCANDAL

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523-640x478

Un bărbat de 35 de ani a primit o bătaie soră cu moartea în noaptea de duminică spre luni, încât a fost trimis cu o ambulanță la spital la Timișoara, medicii cărășeni spunând că victima are nevoie de îngrijiri mai temeinice. Bărbatul din Reșița nu mai aude cu una dintre urechi, în urma loviturilor primite.

Cristian Olah susține că a fost bătut de fiul celebrului lider sindical cărășean, Iancu Muhu.


”Stăteam la masă, eram mai mulţi prieteni, am băut şi, la un moment dat, Muhu a plecat de la masă. Apoi a venit şi a început să mă lovească din spate. Era aproximativ 1.30. În local s-a întâmplat, eram la masă. M-a lovit cu picioarele şi pumnii. Apoi l-au scos afară. Sunt chestii mai vechi, eu am fost cu Lavinia Panduru (n.r. – fosta soţie a lui Muhu jr.). S-a îmbătat. Până atunci am vorbit, a fost totul ok!”, a povestit Olah jurnaliștilor de la Expressdebanat. Tânărul a fost dus inițial la spital la Reşiţa, apoi a fost trimis cu o ambulanţa la Timişoara, la Urgenţă, pentru că era grav rănit.

Cosmin Bolosin, avocatul victimei, va depune miercuri plângere împotriva lui Muhu jr. Acesta din urmă, contactat de cei de la Expressdebanat, susține că nu s-a bătut cu victima. Patronii localului spun că altercația ar fi avut loc în stradă. Potrivit polițiștilor, altercația nu a fost reclamată. ”Până la această oră nu a fost depusă o reclamație la Poliție”, informează Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al poliției cărășene

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.