Ianăș Roșeți, omul lui Frunzăverde, condamnat la închisoare cu EXECUTARE, pentru corupție....

Ianăș Roșeți, omul lui Frunzăverde, condamnat la închisoare cu EXECUTARE, pentru corupție. Vezi ce pedeapsă a primit

14
DISTRIBUIȚI

ianas roseti 1

Ianăș Roșeți, directorul executiv al Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Caraș Severin, omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde, a primit, astăzi, sentința în dosarul de corupție în care DNA Timișoara l-a trimis în judecată pentru o șpagă de 36.000 lei, reprezentând 10% din valoarea contractelor atribuite firmei denunțătorului.


Roșeți a recunoscut acuzațiile în fața instanței pentru a beneficia de reducerea pedepsei cu o treime. Tribunalul Caraș Severin l-a condamnat, astăzi, la doi ani și șase luni de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi pentru trei ani. Sentința nu este definitivă putând fi atacată la Curtea de Apel Timișoara. 

14 COMENTARII

  • bey prost batran.
   vrei sa zice ca dom Frunza verde ie corupt?
   sa te f8t in gura . Ca iel o facut numa bine la reshiteni ca iei au cel mai inalt nivel de trai din romania. Cu vile la garana, 3 ape etc etc.
   Iar dom frunza verde o mostenit de la rudele din strainatate o groaza de bani. asa ca iel nu trebe sa fure. clar comunist imputit ce iesti???

 1. zäu 😉 a mostenit, de la mäta !hai ,sa nu i plangem de mila lu´Roseti ,nici lu` Frunzaverde !!!Tot respectul ptr Justitia Romäna,unde-i puterea lu`Imparatul ???Asta-i viata ,ai fost ,acum vine o noua generatie ,oamenii demni si la locul lor ,se demonstreaza cu actualili procurori …sunt sigur ca se vor lega si de moldoveanca de CJ ,a sfidat pe toata lumea, tot respectul ptr inteligenta ei ,nu cotest ,magariile si au adus raportul in activitatea ei …am rabdare ,sunt facut cu rabdare ,va veni ziua cand toti vor plati toate ponoasele ,acum as vrea sa vad fam Roseti …ne radeau in fata ,ne sfidau pe fata,putin de bun simt ,chiar vizibil fara pic de rusine ,pe fata se vedea cum acest individ fura ,nu se poate in asa scurt timp sa devi milionar ,nu ai cum ….inainte ligea abia o bere si aia tot primita ,dupa aceea sa uite de unde a plecat ….

  • fila’i a dreacu di ungur cracanat (mostenire de la strabunii tai cari mancau carne cruda di supt shaua lu calu).
   ciai mah cu domnu Frunza verde si cu Rosetz cai mancat pita buna di la iei. ca te stiu cine iesti. boszo mega. ighen

 2. La cum arata drumurile in Caras-Severin, asta ar trebui sa stea ani buni in puscarie. Pt ca sa fie eliberat a primit recomandari….. oare cati ar da „recomandari” pt supliment de pedeapsa? Lista cred ca ar fi f lunga….. pt proasta lor calitate pedeapsa e prea mica….

 3. zau !!!esti un lingau de a lu`Roseti si Frunzeti 😉 „esti un mare kakat cu ochii „,de ce as linge dupa acesti mafioti ,cat timp muncesc cu drag si spor ,fara sa fur ,fara sa nu dorm noptiile ,fara sa stau la racoare ,esti o pleava 😉 de om ….Tu ii pupi in kur si pra tot parvenitul care iti apare in Cale ,asa esti facut ….un vecin fomist ,ai fost ,esti si vei fiiiii…..hai,pa !

 4. mie mi se pare foarte blanda pedeapsa la banii care i-a furat ,sincer a recunoscut ,haiii 😉 CA FUR SI EU O TARA SI DUPA ACEEA STAU DOI ANI LA POPA SAPCA SI REVIN INAPOI BOGAT ….eu as avea o alta Idee in General ptr acesti ” mafioti ” sa dea inapoi tot ce au furat sau macar 50% ,nu va faceti griji ,ramane si Ramona si frate-sau cu Masina ,case ,apartamente ,nu raman saracii ,a furat destul dl roseti ptr tot natul ,dar totusi decat sa mai cheltuiasca statul cu acest indivis ,sa lase dracului afara si sa i cofiste 50% din averea dobandita dupa ce a fost numit in functia de „Hot”…..eeee ,nu i-ar conveni ,mai bine a furat sa acum sta Putin la racoare ,iese si bine -MERSI !

 5. va mai sta Roseti la puscariie!!!! ,cheltuie statul Roman banii ,bineinteles tot din banii nostri ,sa l lase dracului afara sa-i aplice o catiune sa-l usture ca de saracit nu-l mai saraceste ,are destul ptr toata familia.este strigator ,cat acest individ a furat dar copii lui sfideaza ,nu sufla praful pe noi ,noi astia prosttii care acceptam acsemenea indivizi sa ne Puna la zid, ar trebuie sa reactionam ,dar natia Nostra este asa facut sa acceptam sa traim intr-un compromis maxim !!!bine sa i compromita dzeu pe toti cei care fac rau si fura de la gura poporului Roman ,oamenii care nu au ce manca nu ca sunt lenesi ,oamenii din lipsa de banii!!!

 6. Bine -…Mersi , masini ,case ,apartamente ,banii si chefuri 😉 prostii asteapta sa fie bine in tara ,va fi rau… cat timp se fura,se fac manevre pe fata ….nu uit niciodata si nu voi uita ,este sfidator ,soferul lui frunza ion doar ca era cu Masina cs cj .isi permitea sa faca trafic cu tigarii ,mentionez cu Masina cj ,nu Masina personala ,cine isi permitea sa opreasca Masina cs cj ….atunci sa nu uitam despre ce vb ,eu lucram la un punct vamal. …!

 7. sunt socat !Nu pot sa cred ce i se intampla dlui ROSETI ,nu merita asa ceva ,un om cu nume ,respectat si curat sufleteste !acest primar este un ordinar ,un jegos si el si acest ordinar de Sauca ,la dracu cu el ,sa se Duca dracului in Zona lui …atatia ani demni ptr Roseti si acum saracul ptr ce face puscarie ,joc murdar !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.