Atmosferă distinsă şi aplauze binemeritate pentru Beck Corlan, la prelansarea albumului ei...

Atmosferă distinsă şi aplauze binemeritate pentru Beck Corlan, la prelansarea albumului ei de debut GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-660774483">

beck6

Vineri seara, Beck Corlan, una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute, a susţinut un concert de prelansare a albumului ei de debut, „Poduri de Pace”, evenimentul desfăşurat în librăria Cărtureşti din Iulius Mall fiind savurat pe deplin de cei prezenţi.

„Încă de la soundcheck s-au strâns oameni, fiecare a încercat să prinda un loc. Mulţi au stat în picioare, au cântat cu noi, ne-au zâmbit, unii au plâns cu lacrimi de bucurie. Au răsunat şi armoniile din «Deşteaptă-te Române» pentru că am avut un moment special pentru România şi sufletul românului, unde am vorbit despre despre libertate şi dreptate. Am provocat oamenii să fie ei înşişi, să viseze. Am vorbit despre album şi le-am promis că va ieşi curând ! Dorinţa noastră a fost ca fiecare om să plece de la concert cu o inimă de foc! Cu pasiune, cu încredere în sine, gata să construiasca Podul de Pace în locul în care se află! Fiecare cu darul lui! Mai presus de atât, ne-am reamintit unii altora că «Viaţa constă în a iubi». Concertul s-a terminat cu «Your love is a fire burning in my heart»“, ne-a declarat artista.

Recent, solista a susţinut un concert La Căpiţe, în cadrul caravanei FreedomTour, menită să atragă atenţia oamenilor asupra traficului de persoane. Pe parcursul acestui an, Beck Corlan a fost invitată să cânte şi în cadrul festivalului Beautiful Romania – alături de Vama, Gojira & Planet H, Zdob şi Zdub. La sfârşitul anului trecut, Beck a iniţiat un inedit eveniment caritabil, numit „Iarnă pufoasă şi călduroasă pentru toată lumea“, care a strâns haine groase pentru oamenii străzii. După apariţia viralului cu „Istoria muzicii româneşti în nouă minute“, realizat de ea alături de Marta şi Ana Huţu, melomanii le-au acordat un interes deosebit celor trei artiste timişorence. Dealtfel, Beck a fost invitată şi în cadrul emisiunii „Garantat sută la sută”, cu Cătălin Ștefănescu. „Am uitat să las loc ca oamenii să pună întrebări, dar atmosfera a fost foarte distinsă. Ne-am strâns la concert ca nişte prieteni să ne simţim bine unii cu alţii, să ne zâmbim, şi să ne cântam şi încântăm reciproc!“, a mai adăugat Beck Corlan.

Foto: Anita Bejenaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.