Creatorul hitului „Change”, Faul, a avut parte de un public numeros la...

Creatorul hitului „Change”, Faul, a avut parte de un public numeros la Timişoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1310195432">

heaven (4)

Noul sezon de petreceri din Heaven a debutat în wekend cu o petrecere care l-a avut ca invitat special pe Faul, unul din cele mai fierbinţi nume ale muzicii dance din întreaga lume.

Faul înseamnă „leneş“ în limba germană, dar cu siguranţă acest atribut nu i se potriveşte lui Maxime, francezul care se ascunde sub acest pseudonim, cel care a cucerit ringurile de dans din întreaga lume graţie hitului „Change”, o piesă inspirată din compoziţia „Kids” a formaţiei australiene Pnau. Warm up-ul lui Faul a fost asigurat de Klang Therapeuten, iar cei care au ales să-şi petreacă noaptea în această locaţie au avut ocazia să admire noul look al clubului, cu un pupitru de DJ diferit față de sezonul trecut și cu un nou sistem de lumini. Publicul numeros a savurat aşa cum se cuvine acest eveniment, iar pentru următoarele luni organizatorii de aici le promit celor interesaţi o serie de surprize.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.