Ilie Stepan: „Dacă aş putea, v-aş lua pe toţi în braţe să...

Ilie Stepan: „Dacă aş putea, v-aş lua pe toţi în braţe să vă mulţumesc“ VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

iliestepan

Ecourile unuia din cele mai aşteptate concerte din Timişoara din ultima vreme – concertul de comeback Pro Musica, după 21 de ani de pauză, desfăşurat la începutul lunii octombrie – nu s-au stins, o serie de fani ai trupei aşteptând cu nerăbdare DVD-ul oficial care va apărea în urma acestei super-producţii.

În cadrul reţelelor de socializare, fanii şi-au manifestat bucuria de a fi asistat la acest concert, iar muzicienii au fost şi ei copleşiţi de reacţiile pozitive ale melomanilor. „Câteva scurte gânduri personale, cu speranţa că sunt şi in asentimentul celorlalti promusicişti!…Ne-aţi onorat cu sute şi sute de postări şi mii de like-uri… Dacă aş putea, v-aş lua pe toţi în braţe să vă mulţumesc! Vă port însă în suflet, aşa cum vă pot eu percepe, ca o energie uriaşă şi atât de copleşitoare!… la care am visat în toţi aceşti 21 de ani de la ultimul concert… Creştineşte, îmi pare rău că am polemizat în aceste zile, răspunzând unor atacuri murdare… subiective şi (cel puţin) răutăcioase… sigur nu trebuia să o fac!… vă doresc, din tot sufletul, zile frumoase şi liniştite! Pace, dragoste şi lumină!“, a transmis Ilie Stepan, liderul formaţiei Pro Musica.

Concertul desfăşurat sub logo-ul „Pro Musica 41” și cu motto-ul „Vreme trece, vreme vine… Toate-s vechi şi nouă toate”, versurile de început din Glossa lui Mihai Eminescu, a fost înregistrat audio pe 40 de canale digitale şi filmat cu 11 camere în format HD, în vederea unei producţii DVD.


În timpul celor două reprize distincte ale acestui spectacol pe scenă au urcat Ilie Stepan, Dixie Krauser, Grigore Bujor Hariga, Lică Dolga, Mario Florescu, Doru Apreotesei, Doru Eugen Iosif, Horea Crişovan şi George Găină, alături de invitaţii Radu Rotaru, Dana Borteanu şi Vera Ciocan.

1 COMENTARIU

  1. Din cate stiu eu, Horea Crisovan n-a facut parte din Pro Musica (nici nu se nascuse cand a avut loc primul concert 🙂 ) si n-a participat nici la concertul aniversar de acum 20 de ani. Nu ar fi trebuit trecut si el la invitati (chiar daca a colaborat cu Ilie Stepan ani la randul in cadrul proeictului lor unplugged si a particiapt la concertul de acum 2 ani de la CJT)?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.