Deputatul PDL, Alin Popoviciu, renunță la lupta cu vrăjitoarele și sucurile acidulate...

Deputatul PDL, Alin Popoviciu, renunță la lupta cu vrăjitoarele și sucurile acidulate și se apucă de scris o carte. Ce subiect controversat va aborda

2
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu langos gura

A fost cel mai înverșunat adversar politic al primarului Nicolae Robu, iar acum îi este partener de alianță, în cadrul ACL.

Vorbim despre deputatul PDL Alin Popoviciu, cercetat de DNA pentru corupție, care până nu demult ieșea în fața presei pentru a-l acuza pe primarul Nicolae Robu că aruncă bani publici pe fereastră pentru deplasări în străinătate.


Ei bine, după formarea alianței PNL –PDL, Popoviciu a intrat într-un con de umbră. Cât despre conferințe de presă, deputații și-au luat adio de la astfel de activități, singurii care vorbesc cu media fiind șeful PNLTimiș, Nicolae Robu, și șeful PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc. Întrebat de presa locală unde a dispărut, Popoviciu a povestit bucuros că a fost prin țară alături de candidatul ACL Klaus Iohannis.

Nu numai atât, dar după ce a vrut să interzică vrăjitoria și Coca Cola, acum deputatul PDL are un nou plan măreț, la care chiar lucrează. Portocaliul a povestit că momentan scrie o carte despre dedesubturile politicii românești. Deși nu a vrut să dea detalii despre nume sau subiectele abordate, pedelistul a spus că speră că la momentul la care își va publica opera mulți dintre politicienii de acum să nu mai fie activi. Un capitol special în carte vor ocupa afacerile deputatului cu statul.

2 COMENTARII

  1. Cine se aseamana, se aduna……….O s-a aiba mult, de muncit
    D.N.A., s-a intimplat multe lucruri ciudate l-a POLITEHNICA,
    acm l-a PRIMARIE.
    Cu ajutorul presei, l-e vedem si noi. L-a un moment-dat,
    dam socoteala, pentru faptele noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.