DJ Project a revenit cu single-ul „Suflet pierdut” VIDEO

DJ Project a revenit cu single-ul „Suflet pierdut” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

djproject

Zilele trecute, DJ Project şi Adela Popescu au revenit pe scena muzicală cu un nou single care poartă numele de Suflet pierdut, cea de-a patra colaborare între Gino Manzotti şi DJ Maxx alături de Adela. Piesa este a lui David Deejay şi Alex Pelin, iar videoclipul este regizat de Alex Ceaşu. Filmările materialului video s-au desfăşurat la Palatul Ghica din Căciulaţi.

„Noul nostru single Suflet vandut vorbeşte despre momentele în care dragostea excesivă ne face să ne pierdem integritatea fizică şi psihică şi totuşi avem puterea să trecem peste. Este o piesă sensibilă, dar în acelaşi timp plină de forţă, iar rezultatul nu poate decât să ne bucure”, spune Gino Manzotti.


Băieţii de la DJ Project au început colaborarea cu Adela Popescu în luna decembrie a anului 2012, iar cu fiecare videoclip lansat au surprins publicul cu elemente inedite şi continuă astfel să întreţină o poveste muzicală de succes.

Proiectul muzical DJ Project a luat naştere în luna octombrie a anului 2000, primul lor material sonor apărând un an mai târziu sub numele de  Experience. În anul 2004, DJ Project a fost formația românească ce a staționat cel mai mult în topurile radio din România cu o singură melodie: 40 de săptămâni în Romanian Top 100 cu piesa „Lumea ta”. A urmat apoi „Printre vise”, piesă care a fost și ea îndelung difuzată de posturile de radio. În 2005, single-ul „Lumea ta” și-a început cariera europeană, fiind promovat de Ministry of Sound, cea mai importantă casă de discuri din Europa, specializată pe euro-dance. La posturile de radio din multe țări europene s-a difuzat atât melodia de bază, în română sau engleză, cât și o mulțime de remixuri.

De-a lungul anilor, formaţia a avut parte de o serie de premii, printre care se numără „Best Romanian Dance”, în cadrul MTV Romanian Music Awards, „Best Dance Group” la premiile Romanian Top 100 sau Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards, premii care au avut loc la Copenhaga. ]n luna octombrie a anului trecut, membrii trupei DJ Project au sărbătorit 14 ani de existenţă cu un concert extraordinar la Timişoara, evenimentul desfăşurat la Heaven Studio prilejuind fanilor trupei şi audiţia single-ului , Fără tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.