Elena Udrea, comparată de şeful PNŢCD Timiş cu Corneliu Coposu: „Sunt sigur...

Elena Udrea, comparată de şeful PNŢCD Timiş cu Corneliu Coposu: „Sunt sigur că poate duce mai departe, pentru români, lozinca lui Corneliu Coposu” (P)

0
DISTRIBUIȚI

Dezbatere pe tema investiţiilor şi a creării de locuri de muncă în România, susţinută de PMP Timiş, astăzi, la CRAFT. La eveniment au luat parte printre membri din Timiş ai PMP şi europarlamentarul PMP, Sigfried Mureşan, şi preşedintele PNŢCD, Valentin Moldovan.

Moldovan a declarat că se bucură că „un partid istoric şi un partid nou modern pot conlucra pentru a susţine un candidat comun şi nişte principii care au călăuzit adevăraţii români. Nu pot să nu subliniez faptul că sunt deosebit de mulţumit şi fericit că la nici două luni de zile de când ne cunoaştem şi colaborăm bine şi putem să oferim o alternativă viabilă de dreapta a României. Timişul şi Banatul sunt importante, alianţa noastră poate oferi o alternativă care trebuie luată în seamă. Elena Udrea are cea mai mare substanţă în programul pe care şi- l propune, un om care a dovedit în funcţiile în care a fost propusă că poate face faţă cu brio.


Elena Udrea a fost votată pentru ce poate face. Sunt sigur că poate duce mai departe pentru români, lozinca lui Corneliu Coposu <Negociem orice, dar nu negociem principii>”.

Europarlamentarul Sigfried Mureşan a spus că „în Timişoara şomajul este sub 5%, lucru care mă bucură. Am ţinut foarte mult să mai trec o dată pe la Timişoara înainte de alegeri să vă spun ce am făcut după alegerile europene. După ce am fost aici în campanie pentru alegerile europarlamentare şi v-am cerut sprijinul”.

În calitatea sa de vicepreşedinte al comisiei de buget, Mureşan a spus că este raportor al unui proiect european pentru alocarea 3.5 milioane de euro pentru ajutorarea a 1.000 de muncitori disponibilizaţi de la combinatul de sârmă de la Câmpia Turzii. Europarlamentarul a mai spus că pentru dezvoltarea industriei e nevoie de investiţii în infrastructură şi în oameni, nu doar de creşteri salariale care ar da bine la alegători, dfrept pentru care reforma economică este absolut necesară

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.