Florin Bîrsășteanu, la PRESSALERT LIVE: „Banii pentru spitalul de copii au venit,...

Florin Bîrsășteanu, la PRESSALERT LIVE: „Banii pentru spitalul de copii au venit, să vedem dacă Nicolae Robu este în stare să-i cheltuiască”

0
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 10

Cele cinci milioane de lei de la Guvern pentru noul corp al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” au venit, a dat asigurări pesedistul Florin Bîrsășteanu, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE. „Anul trecut s-au dat banii și primăria nu i-a folosit, acum i-am dat iar, banii sunt în conturile lor.


Eu cred că abordarea aceasta politicianistă în care se acuză unii pe alții nu e deloc benefică pentru dezvoltarea reală a noastră, a tuturor”, a explicat deputatul.

Florin Bîrsășteanu a declarat că a fost pe șantierul de la spitalul de copii și este mulțumit de modul în care se desfășoară lucrările. „Primăria se laudă că a început lucrările cu banii ei. E foarte bine că a început lucrările, e necesară această construcție și trebuie să o terminăm cât mai repede pentru confortul copiilor noștri care ajung acolo. Eu am fost pe acel șantier, a început să se demonteze clădirea aceea care a fost pe locul pe care se va construi noul corp, să sperăm că lucrurile vor intra într-un ritm și ne vom bucura de această unitate medicală cât mai rapid”.

Pesedistul a mai precizat că așteaptă să vadă „dacă Nicolae Robu este în stare să cheltuiască banii, care au venit. Sigur, noi ca timișoreni, ne-am dori să avem finanțare pentru toate proiectele pe care le-a vehiculat în campanie, gen stadion de 45.000 de locuri, când tu ai echipă de o sută de spectatori, sală de sport de 15.000 de locuri sau bazine de înot”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.