EXCLUSIV Hard-disc-urile calculatoarelor folosite de vameşii de la Moraviţa, ridicate pentru control....

EXCLUSIV Hard-disc-urile calculatoarelor folosite de vameşii de la Moraviţa, ridicate pentru control. Vezi ce spune Gabriel Moldovan, finul „naşului vămilor din vest”

4
DISTRIBUIȚI

vames 11 mic p

Vameșii din Punctul de Trecere a Frontierei de la Moravița sunt din nou în atenția autorităților. Miercuri dimineață aici a început un control intern, dispus de Autoritatea Naţională a Vămilor. În urma controlului au fost ridicate 12 hard disc-uri ale calculatoarelor din punctul de trecere a frontierei, operaţiunea fiind efectuată de poliţişti de la „Crimă Organizată” în baza delegării primite de la DIICOT.

Gabriel Moldovan șeful Direcției Regionale Vamale Timișoara, finul deputatului Gheorghe Ciobanu, trecut de la PDL la PSD şi supranumit „naşul vămilor din vest”, a confirmat controlul, dar a preferat să nu ofere toate detaliile, invocând faptul că acesta este în desfășurare.


”Cel mai bine ar fi să îl întrebați pe șeful Biroului Vamal. Este într-adevăr un control intern, realizat și de cei de la București, inclusiv cei de la Informatizare”, a declarat Moldovan. Întrebat despre ce problemele este vorba, șeful Vămii Timișoara a spus că ”se verifică anumite probleme care au apărut. E mai bine să lăsăm să decurgă controlul”. La Moravița lucrează 55 de vameși.

4 COMENTARII

  1. Nu cred…cum sa confirme tranzite?????vai…nu se poate !!!cineva ,un extraterestru ,a venit si a furat parolele corectilor vamesi de la Moravita!!! pe bani sa confirme !?doamne pazeste!au ramas numai cei corecti si muncitori ,hotii au fost arestati de mult( 8 febr.2011)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.