Judeţul Timiş, pregătit de alegeri. Ce apel face prefectul Eugen Dogariu către...

Judeţul Timiş, pregătit de alegeri. Ce apel face prefectul Eugen Dogariu către studenţii din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

O ultimă videoconferință cu prefecții a fost susținută de vicepremierul Gabriel Oprea astăzi. Acesta a spus că „am avut una din cele mai liniștite campanii electorale. Numărul de incidente a fost de cinci ori mai mic față de 2009. (…) Majoritatea situațiilor sesizate se leagă de afișajul electoral. (…) Au fost aplicate amenzi în valoare de 46.100 de lei”. Oprea le-a cerut prefecților ca „toate materialele necesare votării să ajungă în siguranță în secțiile de votare” și a explicat că „președinții secțiilor de votare vor avea atribuții până la 500 metri distanță de secție”.

La final, vicepremierul a atenționat că „nicio abatere nu va tolerată, legea este una pentru toți, cine o va încălca va fi sacționat.


Procesul de votare începe la 7 și se termină la ora 21.00. (…) Am decis ca Biroul de Evidență a Persoanelor trebuie să fie deschis și sâmbăta și duminică”.

La videoconferința precedentă, prefectul județului Timiș, Eugen Dogariu, explica faptul că la nivelul judeţului au sosit 678.449 buletine de vot, 2.980 ştampile şi au fost amenajate 590 de secţii de vot în 448 locaţii. Acum, Dogariu a completat spunând că buletinele de vot au fost distribuite. Prefectul a reluat și apelul către studenți, pe care i-a informat că pot vota oriunde în oraș, nu doar la secția de la Liceul „Ion Vidu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.