RĂZBOIUL din Primăria Timișoara a reizbucnit. Nicolae Robu anunță că îi ia...

RĂZBOIUL din Primăria Timișoara a reizbucnit. Nicolae Robu anunță că îi ia atribuțiile viceprimarului Stoia

3
DISTRIBUIȚI

robu-si-stoia

Viceprimarul Traian Stoia, sancţionat din nou de primarul Nicolae Robu. După ce i-a luat secretarele pentru indisciplină, Robu i-a schimbat iar fişa postului lui Stoia.

„Am redistribuit sarcinile în Primăria Timişoara. Am constatat că l-am supraestimat pe domnul viceprimar Traian Stoia şi i-am dat prea multe sarcini, că nu reușeşte să le gestioneze în sectorul cel mai important pe care l-a gestionat, la Direcţia Clădiri Terenuri şi Dotări Diverse lucrurile fiind şi la ora actuală vraişte. Pe de altă parte, din nou viceprimaul Stoia a dovedit lipsă de loialitate faţă de echipa din care face parte, lipsă de fair-play, şi a avut atitudini ostile echipei.


Din cele două motive, începând de ieri sau de azi, domnul Stoia se va ocupa de Cantina de Ajutor Social, Căminul pentru pensionari, Serviciul Protecţia Persoanelor cu handicap, Protecţia copilului şi familiei, Centrul de zi Pentru voi şi Direcţia de asistenţă socială. Este om cu studii superioare. Sper să se descurce, că se zice că are facultate, dar nu aduce diploma la personal, şi nu e OK să aibă dosarul incomplet după doi ani şi ceva. Domnul Diaconu rămâne cu sarcinile pe care le-a avut, Direcția Clădiri Terenuri şi Dotări, Monumentele, valorificare SAD -uri, compartimentul administrativ vor fi în responsabilitatea city managerului Sorin Drăgoi”.

Oferind detalii despre indisciplina lui Stoia, Robu a spus că „găzduieşte şedinţe de complot împotriva echipei din care face parte. În CLT el face notă discordantă. Am atâtea de spus. El nu a făcut nimic în afară de conferinţe de presă în care a anunţat descoperiri şi a divulgat lucruri care nu trebuiau spuse. Plus a încercat să facă majoritatea pentru schimbarea viceprimarului Dan Diaconu”.

Șeful PSD Timișoara, Sorin Grindeanu, a declarat că „majoritatea nu o hotărăște domnul primar, ci consiliul. Ori are rea voință, ori lipsă de cunoaștere în administrație. E normală chestiunea legată de atribuții, și ele trebuie să revină la primar sau la viceprimar, ei sunt oameni aleși nu sunt funcținoari. Mi se pare că se depășește o anumită limită, iar orașul, în acest moment când vorbim, nu are contracte de întreținere spații verzi. Din câte știu eu spațiile verzi sunt în subordinea domnului Diaconu. dă dovadă de narcisim prin acest gest. Cine a avut intenții de schimbare a viceprimarului? Cred că suferă de mania persecuției”.

3 COMENTARII

  1. ipocritul cel mai mare este robulet! se joaca cu focul siii… se va arde rau de tot la labute! si vor lua foc (DNA) si pletele chiar daca sunt date cu gel estompator! robulet va ramane chelll (ca la brutarie!!)!!

  2. In sfarsit, „tataie” se muta ! Domnule Primar, nu trebuie sa ne mai spuneti cat de inconmpetent este domnul Stoia, noi stim deja ! Masura aceasta trebuia luata cu mult timp in urma, dar ati vrut sa aratati ca dvs. nu sunteti precum PSD-ul, care atunci cand ajunge la putere, schimba tot ce nu este de-al lor. Noi, cetatenii de rand care ne-am saturat de „basinile” domnului Stoia pe care deabia si le plimba prin Primarie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.