Robu sare din nou la gâtul lui Stoia: „Nu o să vină...

Robu sare din nou la gâtul lui Stoia: „Nu o să vină nici SuperPonta să mă convingă să schimb atribuțiile. Şi nici oficiosul”. De ce se teme că primăria că ar putea fi amendată de ITM

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si traian stoia profil

Primarul Nicolae Robu tună şi fulgeră din nou la adresa viceprimarului Traian Stoia. Întrebat de Pressalert.ro dacă nu ia aceleaşi măsuri de retragere a atribuţiilor şi pentru viceprimarul Dan Diaconu în grija căruia se află Direcţia de Mediu care momentan nu poate gestiona problema spaţiilor verzi, parcurile Timişoarei riscând să rămână în paragină fiindcă nu sunt gestionate de un operator, Robu s-a dezlănțuit.
„Sunt foarte mulţumit de activitatea în general a domnului viceprimar Diaconu. Nu se poate face comparaţie între prestaţia dânsului şi a domnului viceprimar Stoia. Eu v-am explicat şi ştiţi foarte bine tot ce s-a întâmplat cu spaţiile verzi. Nu poate fi acuzat domnul Diaconu pentru situația în care s-a ajuns. Pur şi simplu a apărut o situaţie la care nu s-a gândit nimeni.


Veţi vedea că încă este controversată, se va vedea la proxima şedinţă a CL. (…) Domnul Stoia nici astăzi nu are angajarea legală la Primăria Timişoara. Nu are nimic la dosar nici acuma. Dacă ar fi venit cineva în control de la ITM ar trebui să ne amendeze. Poate semna acte că este numit în funcția de viceprimar pe filiera aleșilor locali. Trebui să aibă un dosar de angajat şi nu îl are. I-am cerut în scris aprope acum un an. Dacă asemenea oameni a propus PSD pentru funcția de viceprimar m-am lămurit inclusiv în privinţa capacităţii de a promova oameni care pot să îşi facă treaba”, a spus edilul care a venit a adus la conferința de presă dosarul viceprimarului Stoia pentru a atesta cele spuse.

Primarul a conchis amenințător că „eu despre acest personaj nu vreau să mai discutăm, că nu are ce căuta într-o funcție publică, ce îşi închipuie că în primărie hotărăşte el? Aici sunt niște legi care spun că primarul stabileşte atribuţiile viceprimarilor. Nu o să vină nici SuperPonta să mă convingă să schimb, atribuțiile. Şi nici oficiosul”.
Vă reamintim că vineri primarul Nicolae Robu a anunțat că „domnul Stoia se va ocupa de Cantina de Ajutor Social, Căminul pentru pensionari, Serviciul Protecţia Persoanelor cu handicap, Protecţia copilului şi familiei, Centrul de zi Pentru voi şi Direcţia de asistenţă socială. Este om cu studii superioare. Sper să se descurce, că se zice că are facultate, dar nu aduce diploma la personal, şi nu e OK să aibă dosarul incomplet după doi ani şi ceva. Domnul Diaconu rămâne cu sarcinile pe care le-a avut, iar Direcția Clădiri Terenuri şi Dotări, Monumentele, valorificare SAD -uri, compartimentul administrativ vor fi în responsabilitatea city managerului Sorin Drăgoi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.