Șeful PSD Timiș a anunțat termenul limită pentru PACE în Consiliul Local...

Șeful PSD Timiș a anunțat termenul limită pentru PACE în Consiliul Local Timișoara. Vezi ce spune despre schimbarea viceprimarilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

plen-consiliu-local

Schimbarea viceprimarului Traian Stoia rămâne un subiect fierbinte în urbea de pe Bega. Șeful PSD Titu Bojin a comentat pe marginea posibilelor combinații politice, în această seară, la PRESSALERT LIVE.

Legat de faptul că vineri viceprimarul PSD a rămas fără atribuțiile importante pe care primarul Nicolae Robu i le-a retras pe motiv că nu se descurcă, Bojin a declarat că „am spus că, indiferent ce se întâmplă din punct de vedere administrativ sau politic, de injuriile pe care ni le aduce ACL de modalităţile în care ne taie afişele pe stradă, ne face portretul domului Ponta cu cerneală, nu vom reacţiona în același mod.


Faptul că îi ia atribuţiile vom discuta după alegeri. Indiferent de problemele care sunt în PSD nu vom face niciun fel de aranjamente până în 17 noiembrie. Ne dorim să câştigăm alegrile în judeţul Timiş. L-am rugat şi pe domnul Stoia ca până în data de 17 să ne concentrăm împreună pentru a câştiga alegerile. După ne vom ocupa politic de cei care sunt ai noştri”.

Bojin a menționat că mai contează pe sprijinul unor consilieri independenți din CLT, cu condiția ca aceștia să nu fie puși să voteze schimbarea vreunui viceprimar, fie PSD sau PNL.

„Noi avem majoritatea, dar nu ca să îl schimbăm pe Dan Diaocnu. Avem 14 voturi în CLT. Un consilier a condiţionat votul de a nu fi pus în situaţia de a vota pentru schimbarea lui Diaconu şi Stoia. (…) Avem 14 voturi în CLT şi Robu are 13, iar la CJT, PSD nu am avut majoritatea singuri. Am luat cinci consilieri care au trecut la noi şi am pierdut doi. Avem deci 17. Sunt convins că şi cei doi care au plecat de la noi nu sunt stare să voteze împotriva primarilor”, a mai spus pededistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.