Timișenii, buni de plată. Ce încasări RECORD au fost înregistrate la fisc...

Timișenii, buni de plată. Ce încasări RECORD au fost înregistrate la fisc în zona de vest

0
DISTRIBUIȚI

greva-finante-1-pDirecţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara se laudă cu un volum foarte mare de încasări, în această toamnă.


Contribuabilii, persoane fizice și juridice din Regiunea 5 Vest, respectiv din judeţele Timiş, Arad, Hunedoara, Caraş-Severin, au virat către fisc nu mai puțin de 537,17 mii lei, iar totalul încasărilor la Bugetul General Consolidat a fost de 615,81 mii lei. Cu alte cuvinte, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara a avut un grad de realizarea programului de încasări de 114,64%.

Și Direcţia Regională Vamală care avea un program de încasări de 57,10 mii lei, a realizat încasări mai mari, respectiv de 60,48 mii lei, aceste date însemnând un grad de realizare a programului de 105,92%.

”Menţionăm faptul că la nivel de ţară, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara, a ocupat locul doi în realizarea programului de încasări aferent lunii septembrie”, a declarat Ioan Dragomir, directorul general al Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.