Viorel Hrebenciuc, ARESTAT preventiv în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri

Viorel Hrebenciuc, ARESTAT preventiv în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri

0
DISTRIBUIȚI
Viorel Hrebenciuc ieșind de la DNA Brașov
Viorel Hrebenciuc ieșind de la DNA Brașov, după primele audieri

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv, miercuri dimineaţă, pentru 30 de zile, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, în baza unui mandat emis de instanţa supremă, el urmând să fie dus în arestul Poliţiei.

Decizia de miercuri dimineaţă a magistraţilor instanţei supreme poate fi contestată de fostul parlamentar la completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost reţinut, marţi, de către procurorii DNA Braşov în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, după ce fusese citat să se prezinte marţi dimineaţă la DNA Braşov, în condiţiile în care luni Camera Deputaţilor luase act de demisia deputatului.


Camera Deputaţilor a trimis la Ministerul Justiţiei un document prin care a informat că Viorel Hrebenciuc nu mai este deputat şi că nu se mai impune avizul Parlamentului pentru reţinerea şi arestarea acestuia. Actul a fost trimis Parchetului instanţei supreme, iar de aici la DNA, care solicitase avizul de la Parlament în cazul lui Hrebenciuc.

La intrarea în sediul DNA Braşov, Hrebenciuc a fost întrebat dacă este pregătit pentru ce e mai rău şi a răspuns afirmativ, menţionând însă că nu îi este frică pentru că ştie ce a făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.