EXCLUSIV Comisarul șef Țurai a făcut în pantaloni când a fost prins...

EXCLUSIV Comisarul șef Țurai a făcut în pantaloni când a fost prins în flagrant de DNA. Vezi ce „riscuri” acoperea ŞPAGA UPDATE 2 Decizia instanței

16
DISTRIBUIȚI

Comisarul șef  Armando Țurai, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliției Timiș, care ieri a fost prins în flagrant după ce a primit o șpagă de 4.000 de euro, a fost dus de DNA, astăzi, la tribunal cu propunere de arestare preventivă. Ancheta a pornit de la denunțul unei foste administratoare a unei firme pentru care Finanțele Publice au făcut o sesizare pentru suspiciuni de stopaj la sursă.  Dosarul a ajuns la comisarul șef Țurai care i-a spus femeii că trebuie să-i dea 4.000 de euro „ca să nu-ţi rup uşa la casă cu mascaţii, să nu te arestez şi să nu fie prejudiciu”, lăsând să se înţeleagă că ar mai fi trebuit să urmeze şi alte tranşe. Când s-a dus, ieri, să încaseze şpaga, poliţistul a căutat-o pe femeie la serviciu şi i-a cerut să o urmeze.


S-au oprit pe un pod de la ieşirea din Ghiroda, de unde se putea vedea dacă se apropie cineva. Aici, Ţurai i-a cerut denunţătoarei să pună banii în portbagajul maşinii şi a plecat spre Timişoara. A fost blocat în trafic de echipele de procurori şi poliţişti de la DNA Timişoara, moment în care comisarul şef a făcut în pantaloni. În timpul audierilor, Ţurai şi-a rezervat dreptul de a nu da nicio declaraţie. Dus în cătuşe la Tribunalul Timiş, comisrul şef nu a făcut niciun fel de declaraţie jurnaliştilor şi şi-a acoperit „brăţările” cu geaca. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE 1 Avocatul Carin Antonescu , apărătorul lui Ţurai, a declarat pentru PRESSALERT.ro „clientul a dat declaraţie în faţa instanţei şi a recunoscut săvârşirea indracţiunii de luare de mită, dar nu în modalitatea prezentatî de DNA.  A susţinut că nu a pretins el o sumă de bani, n-a indicat cuantumul sumei, dar a acceptat să i se pună o sumă de bani în portbagaj”. Instanţa a rămas în pronunţare.

UPDATE 2 Tribunalul Timiș a decis arestarea comisarului șef Țurai pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată, iar hotărârea finală urmează să fie luată de Curtea de Apel Timișoara.

16 COMENTARII

 1. Un om al bisericii a zis o data -Cu o moarte toti suntem datori, dar una-i ortodox sa mori, alta-i ecumenist vandut. Noi oamenii de rând de un lucru suntem siguri toti ca va veni – MOARTEA – nu stim cand, nu stim cum, nu stim unde…dar VA VENI.Functionarii corupti din Banat (mai ales Caras Severin) sunt un pic mai ,,privilegiati,,-ei sunt siguri de doua lucruri care vor veni :MOARTEA-nu stim cand, nu stim cum, nu stim unde…dar VA VENI si DOLCU – nu stim cand, nu stim cum, nu stim unde…dar VA VENI!

 2. Oare la care procuras trebuia sa asunga o parte din spaga ? de la tribunale sau curtea. K no imparti singur 4000 euro si so scape pe cucoana de popa sapca fara stirea procurasului care dirijeaza dosarul asa cum are chef . Vai de mine ce spagi se mai dau pe la procurasi nus modesti delos si la ce salarii au . sa mi bag …..

 3. din cauza celor de la serviciul de investigare a fraudelor am pierdut 85000 euro(bani platiti) si am murit cu dreptatea in mana ramanand cu o gramada de facturi si chitante,suspectul(faptuitorul) nu a fost gasit niciodata pentru a da o declaratie,le-am comunicat ca stiu eu unde este si pot veni impreuna cu el si mi s-a transmis frumos ca este sechestrare de persoane si sunt pasibil de puscarie,singurul procuror care a inceput ceva impotriva faptuitorului a fost Trion Marius si il respect pentru curajul din acele momente deoarece caracatita ducea pana la Bucuresti(se intampla prin anii 2007-2010)

 4. Antonescu !
  o jigodie, dupa ce, ca este „ciripitor” notoriu, in plus: carte nexam !
  dar, are o serie de „legaturi” cu diversi giudecatori(oare!). Intr-o zi se va sparge buba si acolo…
  in ce priveste…armando…or mai zis-o si altii, asta o intrat in politie pe pile, fara scoala, numa’ pe legaturile masii (plotoneru’ elefant de la melitzia circulatie care batea arestatii de se cacau pi iei). acu’ s-o cacat pi iel fii-su shpagaru ajuns comisar sef pe pile si bani ca avea de unde shpagaru’ dreacu. macar sa deie pe goarna catz bani io dat si lu ioska panduru, cremenalu’ de la revolutie, ca meletzenii de la tr. feroviare de suupt comanda lu medrea escrocu or omorat oameni acolo pi peroane si dupe aceea s-o dat mari revulutzionari. vai de mama lor.

 5. Totiilitienii sint șpăgarii si prosti. Aici acest militean a fost sacrificat de mafia din interior. Se vând unii pe alți si își plătesc politite mai rău ca la mafioti. Sistemul juridic si sistemul de procurori „lucrează” numai la comanda. Păcat de unele victime care sint Adevărați profesioniști.

 6. Avocatul cacarin betivanul a bagat jumate din clientii lui la puscarie pt ca e prea penibil si asta la luat tot pe el.ha ha ha ce prosti sint oamenii.cum naiba sa iti iei avocat pe un penal de 2 lei

 7. Ati mai auzit in ultima vreme ceva de hotul asta? Eu nu. Tare mi-e teama ca l-au facut scapat, ca bani de dat mai departe pentru ca sa-l faca scapat sigur a avut, ca doar n-o fi fost prima spaga pe care a cerut-o si primit-o. Cugetati la zicala: Corb la corb nu-si scoate ochii. Romania, trezeste-te!

 8. LOL LOL LOL …Nu imi vine sa cred ca marele comisar shef s-a pishat sau si mai grak kk at pe el cind a vazut ce se intimpla LOL LOL LOL …Procurorii DNA ar trebui sa aibe in masina de serviciu pampersi pentru tipi mai slabi de inger, ajunsi comisari sefi pe spaga sau pe pilele parintilor, incapabili sa raspunda pentru faptele lor de natura penala. Mama lui armando care e cam….tuciuriu la fata, mda, o fi tac-su spaniolm, sau rrrrhhhhoooommmcine stie semna buletine pe vremea de dinainte de 1989….E bine ca si-a golit intestinul gros, inainte de a ajunge la arest, macar e curat inauntru LOL LOL LOL….LA PUSCARIE CU EL ! felicitari DNA ! Armando, te-ai scapat pe tine, comisar facut pe bani, un ratat !!!!!!!!!!!!!!! Ma si mir ca avocatul nu a spus : „care bani ??????????? armando (nume de rom) a luat un pachet in care el credea ca sunt medicamente pentru mama grav bolnava…..dar, inregistrarile l-au SPART!!!!!!!!!! LA PUSCARIE CU Armando !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. LOL LOL LOL …Nu imi vine sa cred ca marele comisar shef s-a pishat sau si mai grav kk at pe el cind a vazut ce se intimpla LOL LOL LOL …Procurorii DNA ar trebui sa aibe in masina de serviciu pampersi pentru tipi mai slabi de inger, ajunsi comisari sefi pe spaga sau pe pilele parintilor, incapabili sa raspunda pentru faptele lor de natura penala. Mama lui armando care e cam….tuciuriu la fata, mda, o fi tac-su spaniolm, sau rrrrhhhhoooommmcine stie semna buletine pe vremea de dinainte de 1989….E bine ca si-a golit intestinul gros, inainte de a ajunge la arest, macar e curat inauntru LOL LOL LOL….LA PUSCARIE CU EL ! felicitari DNA ! Armando, te-ai scapat pe tine, comisar facut pe bani, un ratat !!!!!!!!!!!!!!! Ma si mir ca avocatul nu a spus : „care bani ??????????? armando (nume de rom) a luat un pachet in care el credea ca sunt medicamente pentru mama grav bolnava…..dar, inregistrarile l-au SPART!!!!!!!!!! LA PUSCARIE CU Armando !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.