Lucrările de la Spitalul de Copii, probleme din cauza unui bucăți din...

Lucrările de la Spitalul de Copii, probleme din cauza unui bucăți din vechea cetate a Timișoarei. Ce diligențe anunță managerul Ovidiu Adam

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările de construcție a unei noi aripi a spitalului de copii din Timișoara sunt în grafic. Contactat pentru a ne oferi detalii în legătură cu stadiul proiectului managerul spitalului, Ovidiu Adam, ne-a explicat că momentan se lucrează pe partea de fundație fără zid, iar în zona în care a fost găsit zidul în acest moment se lucrează pentru a se face documentatia și a se depune la Arheologie.

„Se așteptă răspuns de la comisia națională de arheologie, noi sperăm să fie unul pozitiv.


Am argumentat cu importanța spitalului, cu importanța locală și regională. Zidul găsit e o bucata din cetatea veche, se stie peste tot unde vin zidurile prin oraș, până și la Viena se știe. Eu sper în optimismul meu ca nu se poate întâmpla să nu ne dea voie sa construim până la urmă e o investiție locală și guveranamentală”, a spus Ovidu Adam.

Managerul a mai precizat că momentan nu există probleme legate de banii pentru finanțarea lucrărilor. Vă reamintim că noul corp urmează să fie construit la intersecţia străzilor Panait Istrate şi Liviu Gabor. Noul corp al Spitalului de Copii din Timişoara va avea opt nivele (demisol, parter şi şase etaje) şi va găzdui 150 de paturi, dispuse pe mai multe secţii, stabilite pe criterii de vârstă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.