Recital unplugged cu Marion Krautner la Timişoara VIDEO

Recital unplugged cu Marion Krautner la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timişoreni sunt invitaţi la un recital unplugged susţinut de timişoreanca Marion Kräutner, care va avea loc sâmbătă 22 noiembrie de la ora 18.30 la librăria Cărtureşti Mercy, cu intrarea liberă. „Albumul «Murmur» s-a născut din dorința de a nu uita. Majoritatea pieselor de pe album sunt piese vechi, pe care obișnuiam să le cant oamenilor apropiați mie. Am hotărât să le fac publice în urma încurajărilor primite de la ei. Albumul poate fi perceput ca fiind unul romantic – și da, trebuie să recunosc că sunt multe sentimente in el – dar pentru mine acest album e în primul rând unul terapeutic: cântând piesele am reușit să dau formă și sens unor lucruri pe care le simțeam, dar pe care nu știam cum să le exprim.


Sper că și pe alți oameni sa îi ajute piesele mele și să le aducă aminte… orice vor ei sa își aducă aminte“, a declarat Marion Kräutner.

Cu ocazia lansării albumului ei de debut Murmur, care a avut loc în primăvara acestui an la Casa Artelor. Albumul a fost produs și înregistrat la Tape6 Recording Studio, în Timișoara, de catre Sebastian Bayer. Alături de ea, la concertul de lansare au mai cântat Mihai Pascu – chitară, Dani Biru – clape, Victor Miclăuş – bass şi Florin Crâncu – tobe. Una din piesele incluse pe acest album, „Green Goes With Blue”, a fost inclusă şi pe compilaţia „Made in TM”, care cuprinde 31 de melodii produse de artişti timişoreni. La concertul ei de sâmbătă, artista îl va avea ca invitat pe Mihai Pascu (chitară).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.