O premieră în România, concursul de artă creativă “Can City” (P)

O premieră în România, concursul de artă creativă “Can City” (P)

0
DISTRIBUIȚI

Se deschid porţile pentru “Can City”, primul oraş din România realizat  în întregime din doze de aluminiu. Asociaţia Alucro în parteneriat cu IBM România si Romprest organizează în perioada 05 noiembrie – 30 noiembrie concursul naţional de artă creativă Can Design Festival, cu tema “Can City”. Concursul îşi propune să inspire comunitatea către refolosirea dozelor din aluminiu, în scopul realizării unor obiecte, care puse împreună să redea imaginea un oraş din doze. Regulamentul este disponibil pe www.candesignfestival.ro .

Eşti pasionat de artă, design, meşteşugit sau pur şi simplu vrei să încerci o nouă experienţă? Atunci nu trebuie să ratezi prima ediţie a festivalului de artă creativă Can City. CanDesignFestival.ro  este o platformă dedicată tuturor, un proiect fără limită de vârstă, care îşi propune să transpună colectarea dozelor din aluminiu într-o artă, prin realizarea de obiecte originale şi creative, care puse împreună să redea un oraş din doze. Nu există un minim de doze necesare, astfel că puteţi realiza, chiar şi din doua doze, o lucrare ce va face concurenţă pentru unul dintre premii.

Fie că eşti student la o facultate de artă, design, sau pasionat de tot ce înseamnă artă creativă, Asociaţia Alucro în parteneriat cu IBM Romania si Romprest  îţi oferă şansa de a-ţi pune în valoare talentul.


Înscrierile se fac în perioada 05 noiembrie– 30 noiembrie pe site-ul dedicat concursului www.CanDesignFestival.ro. Lucrările pot fi înscrise în una dintre cele doua categorii – elevi sau adulti. Pentru înscrierea în concurs, vă recomandăm să consultaţi regulamentul ce poate fi găsit pe site. Până pe 30 noiembrie ne puteţi trimite cele mai reuşite poze, împreună cu o scurta descriere, iar juriul, format din reprezentanţi ai organizatorilor, parteneri  ai evenimentului, specialişti în domeniu şi jurnalişti, va decide care sunt cele mai bune lucrări. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1.500 euro.

Can Design Festival este primul festival de acest gen din România, organizat la iniţiativa Asociaţiei Alucro, in parteneriat cu Romprest si IBM România, Asociaţia Alucro fiind organizaţia care derulează programul internaţional Every Can Counts dedicat colectării selective a dozelor din aluminiu. Toate lucrările înscrise în concurs vor fi expuse în cadrul unor expoziţii temporare, în locuri publice, cu scopul de a  educa populaţia privind colectarea selectivă.

Site-ul concursului www.CanDesignFestival.ro  este deschis aplicaţiilor. Aici puteţi găsi mai multe detalii despre proiect, regulamentul complet, premii şi juriu. De asemenea, ne găsiţi şi pe pagina de facebook www.facebook.com/CanDesignFestival sau www.facebook.com/everycancounts.ro .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.