Secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, și fostul director Miuț, audiați în legătură...

Secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, și fostul director Miuț, audiați în legătură cu retrocedarea unei vile de pe strada Trandafirilor UPDATE 1 Ce a declarat „nea Jean” la intrarea în sediul sediul Parchetului

9
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a început o nouă investigație legată de modul în care a fost retrocedată una dintre vilele de pe strada Trandafirilor din Timișoara, care a ajuns la un clan țigănesc.

În acestă dimineață, primul citat pentru a fi audiat a fost Nicușor Miuț, fostul director al Direcției Patrimoniu din Primăria Timișoara.  Surse demne de încredere au declarat pentru PRESSALERT.ro că ancheta vizează suspiciunile legate de modul în care a fost retrocedat imobilul, mai ales că au dispărut toate documentațiile care au stat la baza înscrierilor făcute în cartea funciară. Procurorii încearcă să deslușească modul în care s-a desfășurat această operațiune de restituire.

Acesta a venit împreună cu avocatul și a fost audiat timp de aproape două ore. La ieșire, Miuț declarând pentru PRESSALERT.ro că „am fost fost citat în calitate de martor. Era vorba de o retrocedare în baza unei sentințe judecătorești. Am fost întrebat despre care era procedura în general în astfel de situații. Nu sunt probleme, pentru că a fost o sentință care a stat la baza restiturii”.

Secretarul Primăriei Timișoara, Ion Cojocari, a fost citat pentru ora 11.00.

UPDATE 1 Secretarul Cojocari, cunoscut și ca „nea Jean”, a ajuns la ora 11.25 la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.


„M-au chemat ca martor, care e problema? Nu știu despre ce restituire este vorba, acum o să aflu”, a spus acesta înainte să intre la audieri.

9 COMENTARII

  1. domnu Cojocare o se ajunge Primare SIGUR. ca tote sefi, giudecatore procurore or primit MOKA si ILEGAL locuinte de la L.112/96 . Clar? asa ca nu are niminia interes ca mosh Jony secretare sa deie pe goarna ce stie. si in plus iel ieste ofiter acoperit al securitatii. o facut scoala la gradistea si acu are grad de maior.

  2. ” Surse demne de încredere au declarat pentru PRESSALERT.ro că ancheta vizează suspiciunile legate de modul în care a fost retrocedat imobilul, mai ales că au dispărut toate documentațiile care au stat la baza înscrierilor făcute în cartea funciară. „

  3. Jane Jane tzam spus de atatia ori sa te astamperi ca ai bani distui da’ tu nu si nu. acu incepe cravalu ca descopera astia tot si te manca la batranete puscaria. vai di tine si in plus cu prostatata facuta praf o sa te pisi noaptea de 10 ori la hardau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.