Un șef de secție AMBIȚIOS, de la Spitalul Județean Timișoara, a renovat...

Un șef de secție AMBIȚIOS, de la Spitalul Județean Timișoara, a renovat aproape toate saloanele, cu sprijinul comunității. De ce-i bate obrazul primarului Robu

8
DISTRIBUIȚI

Cei aproape 2.000 de pacienți care trec pragul, anual, singurei Clinici de Chirurgie Vasculară din vestul țării sunt internați în saloane de lux. Opt din cele zece saloane ale secției de la etajul 8 a Spitalului Județean Timișoara au fost renovate în doar un an, cu sprijinul comunității. Acum, se mai așteaptă de la două companii fonduri pentru ultimele două saloane.

Mihai Ionac, șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara, a inițiat, în toamna anului trecut, o campanie de donare de fonduri pentru modernizarea saloanelor clinicii, care arătau jalnic. O mulțime de companii și asociații, dar și Mitropolia Banatului i-au sărit în ajutor și au donat fonduri, astfel că s-au strâns aproximativ 100.000 de euro.


La sfârșitul anului trecut, medicul Mihai Ionac a cerut și sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Primăriei Timișoare, iar Nicolae Robu și Titu Bojin promiteau, în fața presei, că vor sprijini acest proiect.

„Mai avem încă două saloane de renovat, holurile și cabinetele noastre, pe care le lăsăm la sfârșit. Banii din partea primăriei nu au mai venit, acolo am rămas doar cu promisiunile, lucrurile s-au blocat. Primăria Timișoara a promis 30.000 de euro, am fi fost terminați cu toate saloanele, dacă am fi primit banii. Domnul Bojin ne-a promis 40.000 de euro, ne-a dat 45.000 de euro, lucrările cu banii de la Consiliul Județean Timiș s-au finalizat acum două luni. Pentru domnul Bojin am toată stima”, a declarat, ieri, medicul Mihai Ionac.

baie spital

8 COMENTARII

  1. Iar dati stiri „false” si mai ales puneti „titluri bombastice si mincinoase” de genul „De ce-i bate obrazul primarului Robu”…

    Stirea este falsa din cel putin doua motive de imposibilitate: in primul rand personajul amintit nu are obraz, iar in al doilea rand, vazandu-i initiativele paguboase,pentru toate nazbatiile care isi inchipuie ca le face el pentru binele oamenilor si pentru care arunca banii comunitatii (sa ne amintim costul lichidarii „acvariului” din centru), in timp ce pentru o chestiune vitala cum este sanatatea se da „econom” si grijuliu cu banii contribuabililor, devine evident ca nu are nici cap, pe care sa-si tina obrazul gros.

    De fapt alocarea nu a fost facuta de catre primar pentru a nu se gasi cumva in vreo incompatibilitate, stiut fiind faptul ca in trecut a avut nevoie de interventii de specialitate cardio. Probabil ca nu se gandeste deloc la propriul viitor…

  2. Condider ca este absolut necesar ca TOATE sectiile din spital sa fie renovate. Primatia Timisoara arata ca un hotel de 5 stele si e foarte bine. Domnul ptimar Robu sa tina cont ca spitalele au mult mai mult nevoie de confort,fiind un loc unde suferinta oamenilor care merg acolo este suficient de prezenta, iar un modi confortabil le-ar face doar bine, mult mai mult cecat persoanelor care trec pe la Primarie!!!!!

  3. sa vina si la Arad ca aici bani sint dar n u sint idei saloanele sint renovate ca de orbeti la citi bani au celtuit ar trebuii sa arate ca si la Timisoara .Ma bucur ca mai exista oameni cinstiti in acesta tara .FelicitarI din suflet adiratie si succes !!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.