Aplauze furtunoase pentru un nou concert de nota zece semnat Pasărea Rock....

Aplauze furtunoase pentru un nou concert de nota zece semnat Pasărea Rock. Ce hituri au încântat publicul FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1818388706">

Concertul celor de la Pasărea Rock, numit Timişoara Mon Amor, desfăşurat luni seara pe scena Filarmonicii Banatul a fost unul memorabil, spectacolul oferit de muzicienii prezenţi fiind unul realmente fascinant. Deşi sala nu a fost arhiplină, atmosfera creată de public a fost una de nota zece, iar publicul a savurat aşa cum se cuvine momentele speciale pregătite de muzicieni. Echipa formată din Ovidiu Lipan Ţăndărică, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Teo Boar, Vlady Cnejevici, Cristi Gram, Mani Neumann şi actorul Flavius Crişan a reuşit să-i ţină pe spectatori „în priză“, abordând un repertoriu cât se poate de variat, din care nu au lipsit bunătăţurile pregătite pentru melomanii adevăraţi şi hiturile adresate tuturor. Fiecare amânunt al acestui concert a fost pus la cale cu migală, iar muzicienii au format un tot unitar. În plus, emoţiile pozitive ale protagoniştilor s-au risipit printre spectatori, astfel încât toată lumea a plecat cu un feeling de good vibe. Basistul Josef Kappl, secondat de chitariştii Cristi Gram şi Teo Boar au făcut show, Ovidiu Lipan Ţăndărică a fost ca de obicei la-nălţime, iar sound-urile de Hammond aduse în ecuaţie de Vlady Cnejevici au adăugat un plus de şarm concertului. Mani Neumann a punctat în felul său inimitabil momentele spectacolului, iar Mircea Baniciu a fost şi el de nota zece. Printre piesele incluse în recitalul de la Timişoara s-au numărat şi câteva creaţii extrase dintr-un album care conform celor spuse de „Tetea“ (porecla lui Mircea Baniciu) a apărut „de vreo 80 de ani“, Cantafabule.

Din primul dublu album Phoenix, melomanii adevăraţi s-au putut bucura de piese ca Pasărea Calandrinon, Uciderea balaurului, Pasărea Roc..k and Roll sau Sirena. Muzicienii au reorchestrat cât se poate de ingenios multe din piesele vechi, iar aplauzele spectatorilor au curs în valuri. Alte momente remarcabile au fost acelea în care urechile celor prezenţi au fost delectate cu „Muzică şi muzichie“ (de pe albumul Mugur de fluier) sau „Pe Argeş în jos“. Desigur, muzicienii nu au uitat nici de hituri, care au făcut deliciul multora din spectatorii aflaţi la faţa locului. Aşadar, aceştia s-au bucurat de Nunta, Andri Popa, Canarul galben sau Mica ţiganiadă, dar şi de câteva piese din repertoriul lui Mircea Baniciu, cum ar fi Eşarfă în dar, care a generat o altă serie de aplauze furtunoase. Actorul Flavius Crişan a adus şi el un plus de culoare spectacolului, iar din playlist-ul serii n-au lipsit nici piese mai noi ale băieţilor cum ar fi Legenda, Praznic năpraznic sau Hora fără de hotar. Una din piesele speciale ale acestui eveniment deosebit a fost,  Timișoara Mon Amour, o declarație duioasă și sentimentală compusă de Josef Kappl pe versurile lui Corneliu Vaida. Fiecare spectactor a primit la intrarea în sala de spectacol versurile melodiei pentru a putea cânta împreună cu trupa. Una peste alta, a fost un spectacol în care totul a curş şnur, iar Pasărea Rock a demonstrat – dacă mai trebuia – că show-urile lor sunt de nota zece.



1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.