Povestea DRAMATICĂ a unui copilaș de doar un an, care-și petrece Crăciunul...

Povestea DRAMATICĂ a unui copilaș de doar un an, care-și petrece Crăciunul în INFERN, într-o casă fără geamuri unde riscă să înghețe de FRIG FOTO

4
DISTRIBUIȚI

Un înger de copil de doar un anișor dintr-un sat din Timiș riscă să înghețe de frig în această iarnă. Și asta pentru că micuțul locuiește împreună cu părinții într-o casă care mai are un pic și se dărâmă, în care sunt puse pături în loc de sticlă în ferestre și în care plouă. Daniel are și mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care o bună parte din primul an din viață a petrecut-o în spital, fiind operat de două ori de către medici.

Săptămâna trecută, micuțul împreună cu mama lui au fost externați, dar băiețelul riscă să se îmbolnăvească din nou din cauza condițiilor inumane în care locuiește. „Îngerul din infern” – așa l-am numit pe Daniel. Ce am văzut în locuința lui din Dudeștii Vechi a fost îngrozitor. În unul din geamuri era pusă o pătură în loc de sticlă, am dat puțin de pătură să văd dacă este cineva înăuntru, dar ce am văzut acolo m-a îngrozit și mai rău. În casă plouă, ușa nu e bine zidită, pe jos e pământ. Mi s-a rupt sufletul numai când m-am gândit că acolo poate locui cineva. Acest copilaș nu are nici biberon, nici suzetă, iar condițiile în care trăiește sunt groaznice”, povestește Beatrice pe Facebook, o tânără din Timișoara care l-a întâlnit întâmplător pe Daniel și pe mama lui și s-a decis să le dea o mână de ajutor.

Timișoreanca a strâns mai multe plăsuțe cu dulciuri, alimente și haine pe care le-a dus familiei lui Daniel în Dudeștii Vechi. Mai mult, profund impresionată de povestea micuțului de un an, Beatrice a adunat de la prieteni peste 1.000 de lei și încearcă să le găsească părinților o locuință provizorie, în care să stea cel puțin până când se vor găsi niște oameni cu suflet mare care să pună măcar niște geamuri la casă.


„Acest copil are o privire tristă, stă mereu cu ochișorii în pământ. Va îngheța dacă va continua să stea acolo. Acest copil nu merită infernul în care locuiește”, atrage atenția Beatrice.

4 COMENTARII

  1. N-ati citit ca e in DUDESTII-VECHI din TIMIS ? Ce relatii va mai trebuie ? Ca nu e vorba de ditamai… Bucurestiul. Intrebati doar ca sa va aflati … in treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.