Aproape 90.000 de timişeni primesc ajutoare de la Uniunea Europeană. Câţi timişoreni...

Aproape 90.000 de timişeni primesc ajutoare de la Uniunea Europeană. Câţi timişoreni sunt săraci lipiţi pământului

0
DISTRIBUIȚI

Distribuţia pachetelor de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană a început la nivelul judeţului Timiş. La conferinţa de presă de final de an subprefectul judeţului Timiş, Zoltan Marossy a spus că momentan Prefectura Timiş supraveghează distribuirea acestor alimente. Precum şi desfăşurarea în bune condiţii de livrare a alimentelor. Practici nevoiaşii vor primi făină, ulei, orez,zahăr şi conserve.

Marossy a declarat că „în 30 decembrie în 10 unităţi administrativ- teritoriale din Timiş vor veni acest pachete chiar dacă lumea nu este complet în vacană se îngreunează puţin activitatea” .


Practic pachetele se primesc pe baza unor taloane. Deşi la debutul acestei luni primarul Nicolae Robu anunţa că circa 30.000 de timişoreni primesc astfel de ajutoare, se pare că mai marele urbei de pe Bega nu a avut informaţii corecte. Subprefectul Marossy a spus că nu mai puţin de 45.000 de timişoreni beneficiază dea astfel de ajutoare de la Uniunea Europeană, în vreme ce la nivel de judeţ cifra ar putea să se ridice la circa 90.000 de oameni. Ternenul de finalizare a distribuirii alimentelor este de 15 ianuarie, iar o veste bună este faptul că la nivelul judeţului nu au avut loc conflicte la distribuirea alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.