Consiliul Judeţean Timiş le-a pus gând rău iubitorilor de turnuleţe. Cum va...

Consiliul Judeţean Timiş le-a pus gând rău iubitorilor de turnuleţe. Cum va acționa serviciul nou înființat

1
DISTRIBUIȚI

Faptul că Timişoara a devenit renumită pentru palatele cu turnuleţe, retrocedări cu cântec sau pentru faptul că multe din clădirile în care funcţionează spitale aparţin etniei rrome nu mai este un secret pentru nimeni. Iar faima urbei de pe Bega pare să fi băgat spaima în mai marii Consiliului Judeţean Timiş care au pus la cale un plan pentru a evita ca judeţul să ajungă unul marcat de astfel de catalogări. Vicepreşedintele Florian Zanfir a declarat la ultima conferinţă de presă a instituţiei că CJT a efectuat mici modificări în modul de funcţionare al Instituţiei Arhitectului Şef pe care o are în subordine.

Acesta a spus că „am înfiinţat un serviciu de disciplină în construcţii pe care îl consider foarte util în a preveni anumite abuzuri făcute în momente de neştiinţă, de iniţiative personale în executatea unor construcţii.  Eu cred că e mai bine să previi decât să ajung în situaţia din Timişoara ca să faci nişte construcţii şi apoi să ajungi să le demolezi.


Vom dota acel serviciu cu două maşini”.

Iar planurile lui Zanfir nu se opresc aici. Pentru anul 2015 acesta mai spus că „legat de activităţile de pe  domeniul sportiv am discutat cu cei din comisia de Cultură şi am vrea să găsim pentru fiecare localitate momente de reper pe care să le aniversăm. Nu se poate ca fiecare comună să nu aibă un personaj deosebit sau o pagină de istorie. Acele personaje trebui scoase în evidenţă. Nu se poate ca într-o comună să nu fi fost un eveniment deosebit, o răscoală, sunt momente speciale care s-au petrecut în judeţul Timiş şi nu sunt cuprinse în agenda culturală”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.