MERITOCRAȚIE Iluminat de sărbători doar pe bucata de stradă unde locuiește primarul...

MERITOCRAȚIE Iluminat de sărbători doar pe bucata de stradă unde locuiește primarul Nicolae Robu. Vezi cum au avut grijă subordonații să aibă drum luminat

7
DISTRIBUIȚI

Iluminarea de sărbători a străzilor Timișoarei, în această iarnă, a mai dovedit încă o dată grija celor din Primăria Timișoara de a se asigura că Nicolae Robu se simte cât mai confortabil. După băncile și coșurile vopsite galben – albastru sau panseluțele în aceleași culori, acum s-a pus în aplicare planul luminițe cu dedicație. Dacă pleci cu mașina din fața primăriei către Zona Soarelui, unde locuiește Robu, pe podul Traian te izbește întunericul. Dacă vrei să ai parte de luminițe ca-n povești faci stânga pe bulevardul Vasile Pârvan. Zona pasajului de la Michelangelo, la care încă se lucrează și care a devenit simbolul administrației Robu, este brăzdată de ghirlande și sfere luminoase din stâlp în stâlp. Plus brăduți de lumini în intersecție. Totul e scăldat în lumină să se vadă cât mai bine ctitoria neterminată.

iluminat sarbatori michelangelo
Luminițe fără număr la pasajul Michelangelo

 

Culoarul de lumină comtinuă pe strada Cluj, dar la intersecția de lângă Casa Tineretului situația se schimbă. Spre Calea Girocului nici urmăde ghirlande sau perdele de luminițe, în timp ce spre spitalul județean e exact invers.

iluminat sarbatori girocului
Pe Calea Girocului, iluminatul de sărbători lipsește

 

În intersecția din fața spitalului ești la intersecția a două lumi pe același bulevard Liviu Rebreanu – în stânga spre locuința primarului arcade de lumină, în dreapta întuneric desăvârșit.

iluminat sarbatori rebreanu
Pe bulevardul Liviu Rebreanu, iluminat de sărbători doar spre locuința primarului

 

 

Situația se repetă pe strada Mareșal Constantin Prezan, unde primăria a instalat steluțe luminoase doar pe bucata de stradă unde se află blocul în care locuiește Nicolae Robu.


În rest, doar becurile de la iluminatul public luminează sărbătorile timișorenilor care locuiesc pe strada respectivă, dar nu au avut norocul să stea lângă primar.

iluminat sarbatori strada robu
Pe strada unde locuiește primarul contează doar zona unde-și are acesta reședința

 

7 COMENTARII

    • Nu este vorba de PSD,PNL sau altceva.
      Un primar al unei localitati este managerul.
      Un manager are grija ca in toata firma sa fie echitate.

  1. Pai lingaii de laprimarie fac orice sa isi tina decscaunul cald si bine platit iar lui robu ii place sa fie lins si vede doar ce ii convine .

  2. În spiritul Sărbătorilor de iarnă,
    Ce tocmai în aste zile le trăim,
    Lumina-i în sufletele noastre,
    Cine le caută pe stradă orbecăind?

    La mulți ani! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.