Mihai Grecu, omul care îi încurajează pe tinerii medici să nu ia...

Mihai Grecu, omul care îi încurajează pe tinerii medici să nu ia ȘPAGĂ. Ce-l impresionează cel mai mult în Unitatea de Primiri Urgențe

0
DISTRIBUIȚI

Doctorul Mihai Grecu lucrează din anul 1998 ca specialist în medicina de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara, iar de zece ani conduce cu succes această unitate. Deși a văzut multă durere și suferință în toată această perioadă, medicul timișorean spune că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, „fără îndoială” ar rămâne tot în zona Urgenței. „Mă simt bine cu ceea ce fac, cred că mi se potrivește. Nici n-am simțit că au trecut anii. În UPU nu ai cum să te plictisești, Urgența oferă foarte multe satisfacții și cu astea ne hrănim până la urmă. De-a lungul timpului, am beneficiat de sprijinul tuturor guvernelor, astfel că am crescut enorm, mai ales că Urgența a fost percepută ca un lucru important. Cred că dacă noi nu ne-am fi făcut treaba, nimeni nu ne-ar fi acordat sprijinul”, a povestit Mihai Grecu, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE.

Șeful UPU de la „Județean” a dezvăluit și ce sfaturi le dă tinerilor medici care ajung aici, pe care-i încurajează să nu ia șpagă.


„Este o meserie pe care o faci doar dacă îți place. Dacă o faci doar pentru bani, e trist. Eu le spun medicilor tineri să nu ia șpagă. E adevărat, omul este obișnuit să îți bage banii în buzunar, dar ce sentiment plăcut poți avea atunci când spui ‘Mulțumesc, dar nu e nevoie!”, a povestit Mihai Grecu. Medicul timișorean a mai dezvăluit, în cadrul emisiunii, și care este lucrul care îl impresionează cel mai tare în UPU. „Cu copiii nu reușesc eu cu mine să am un management corect al sentimentelor. Copiii ne impresionează, nu am găsit, deocamdată, o soluție prin care să trec fără să mă afecteze atunci când îi văd”, a conchis Mihai Grecu.
ript>

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.