Răfuială în stil MAFIOT într-un bar din Timiș. Ce arsenal de arme...

Răfuială în stil MAFIOT într-un bar din Timiș. Ce arsenal de arme deținea atacatorul

1
DISTRIBUIȚI

Scene de film într-o localitate din județul Timiș. Un bărbat de 56 de ani l-a amenințat pe un localnic cu un pistol după care a tras un foc de armă în plan vertical pe terasa barului.

Întâmplarea a avut loc în localitatea Sinersig în cursul zilei de ieri. Se pare că bărbatul s-ar fi certat cu un localnic, motiv pentru care l-a amenințat cu pistolul. Ca să îl sperie și mai tare acesta a executat și un foc de armă, în plan vertical, pe terasa barului. Clienții și angajații barului au tras o sperietură zdravănă, însă nimeni nu a fost rănit.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au confiscat pistolul timișeanului pentru că acesta nu figurează ca deținător legal de arme și muniții în baza de date a poliției.


Conform autorităților, individul mai deținea o pușcă cu aer comprimat și 45 de cartușe cu glonț. Toate armele au fost confiscate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală, fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru tentativă de tâlhărie.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul IPJ Timiş, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.