Șefi din Primăria Timișoara au pus mână de la mână pentru a-i...

Șefi din Primăria Timișoara au pus mână de la mână pentru a-i oferi lui Nicolae Robu un cadou SPECTACULOS. Cât a scos din buzunar fiecare persoană

1
DISTRIBUIȚI

Mai mulți șefi din Primăria Timișoara, dar și persoane din afara instituției, care încearcă să-i intre în grații edilului șef, au făcut chetă și i-au cumpărat lui Nicolae Robu un cadou care a reprezentat pentru el o „surpriză totală”, scrie Redeșteptarea. Cadoul a fost oferit cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae, când primarul Robu și-a serbat onomastica. 65 de persoane au pus mână de la mână pentru a-i face cadou primarului o dronă, un aparat cu care Nicolae Robu va putea filma de sus șantierele din oraș.

„Văzând preocuparea mea pentru șantiere și prezența mea frecventă pe șantiere, colegii s-au gândit, probabil, că o dronă ar fi bună pentru a surprinde ce se întâmplă pe diversele șantiere, pe de o parte pentru a reduce numărul de descinderi personale, pe de altă parte pentru a realiza o arhivă de imagini cu evoluția șantierului”, a declarat Nicolae Robu pentru Redeșteptarea.


Primarul Timișoarei a mai ținut să precizeze că drona o pot folosi studenții liberali care, în trecut, au mai supravegheat șantierele din oraș, trimiși fiind de el. „Nu am testat-o, dar se pare că este foarte bună. A fost o surpriză totală. Am văzut o cutie mare, nu știam ce e în ea”, a mai spus primarul.

La cumpărarea dronei ar fi contribuit șefi de birou, șefi de servicii și directori din primărie, dar și reprezentanți ai regiilor din subordinea instituției și chiar oameni din afară. Nu se știe cât a costat drona, dar potrivit unor surse ale site-ului de știri din Lugoj, fiecare persoană a contribuit cu cel mult 100 de lei.

1 COMENTARIU

  1. HALLO DOMNU ROBU,
    dar cu angajatii Teatrului German Timisoara ce ati avut de nu le-ati dat luna asta banii de salariu???
    Rusine domnule Robu. Familiile noastre au ramas de Sfintele Sarbatori fara bani de trai.
    Iar domnu Director Varsandan in loc sa vine la primarie sa va ia de gat s-a multumit sa puna la avizier un anunt din care rezulta ca din cauza dvs. nu avem salarii in luna decembrie. RUSINE domnu ROBU !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.