Un spectacol dintr-o altă lume, la concertul Peregrinii, în cadrul expoziţiei „Timişoara...

Un spectacol dintr-o altă lume, la concertul Peregrinii, în cadrul expoziţiei „Timişoara în amurgul Evului Mediu” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia Peregrinii va susţine un concert inedit în cadrul expoziţiei Timişoara în amurgul Evului Mediu organizată de Muzeul Banatului din Timişoara, care va prezenta rezultatele cercetărilor pentru protecția patrimoniului arheologic din cetatea Timişoarei efectuate în perioada 2013-2014, eveniment care va avea loc vineri, 12 decembrie, de la ora 17.00.

„Mare onoare pentru noi, niște simpli menestreli, să venim să vă cântăm vouă, iubitorilor de istorie, la acest important eveniment! Promitem un spectacol dintr-o altă lume.


În 12 decembrie, Timișoara se va mândri cu trecutul său în cadrul unui mare imperiu. Și NU, nu e cel Austriac! În cadrul evenimentului Peregrinii vor reînvia muzica uitată a lui Așik Hasan și poveștile lui Osman Aga, două din personalitățile culturii otomane, ce s-au născut și au trăit la Timișoara“, spun membrii formaţiei.

Micii muzicieni de la Peregrinii, deja o trupă cunoscută în Timişoara, au lansat în acest an, în cadrul evenimentului Imaginarium, primul lor videoclip, pentru piesa „The Dragonborn Comes”. Sâmbătă seara, copiii au susţinut un concert care a beneficiat de un succes deosebit la deschiderea Târgului de Crăciun de la Bastion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.