Accident TERIBIL la Recaș, în urma căruia două persoane au murit. Traficul...

Accident TERIBIL la Recaș, în urma căruia două persoane au murit. Traficul este BLOCAT pe DN 6

3
DISTRIBUIȚI

Un accident mortal a avut loc în această dimineață pe raza localității Recaș. Două persoane au decedat după ce mașina în care se aflau a ajuns sub roțile unui TIR. Tragedia a avut loc la ieșire din localitatea Recaș. Polițiștii și mai multe echipaje de la Ambulanță s-au deplasat la locul tragediei. Când au ajuns, medicii au constatat că șoferul autoturismului, marca Dacia, era decedat, iar unul dintre pasageri a fost grav rănit. În ciuda încercărilor de a-l resuscita, medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Traficul este complet blocat din cauza accidentului.

Cele două persoane aflate în autoturismul marca Dacia erau soț și soție și, potrivit atutorităților, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens.


TIR-ul venea din sensul opus, iar șoferul a încercat disperat să evite impactul, însă nu a reușit. Mașina a ajuns sub roțile autotrenului fiind complet distrusă.
„Un bărbat de 53 de ani a condus un autoturism pe raza localității Recaș dinspre Lugoj spre Timișoara la un moment dat a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autotren. În urma accidentului, atât conducătorul auto cât și pasagerul din dreapta, o femeie de 52 de ani au decedat”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. 

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.